Βαθμολογία

Δεινόπαπας και Σταματής στον ΑΟΧ

Σε δυνατούς ρυθμούς γεμίζει το ρόστερ του ο ΑΟΧ. Μετά την απόκτηση των Ρίκκα, Γεωργίου και Γκέσιου, η κρητική ομάδα το Σάββατο (25/7) ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασίας της με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τον 27χρονο μέσο Θανάση Δεινόπαπα, που στο παρελθόν πέρασε από Αγροτικό Αστέρα, Κέρκυρα, Επανομή, Λάρισα, Ολυμπιακό Βόλου και Πανελευσινιακό και τον 22χρονο επιθετικό, Ανδρέα Σταματή, που έχει θητεύσει σε Πανιώνιο, ΑΕΚ, Πανηλεικό, Ηρακλή Ψαχνών και Πιερικό.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του συλλόγου: «Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Δεινόπαπα. Είναι γεννημένος 24/11/1988 έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού χαφ-εξτρέμ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Αγροτικό Αστέρα, Κέρκυρα, Επανομή, Λάρισα, Ολυμπιακό Βόλου και Πανελευσινιακό.

Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σταματή. Είναι γεννημένος 12/5/1993 έχει ύψος 1,84 και αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, ΑΕΚ, Πανηλειακό, Ηρακλή Ψ. και Πιερικό».