Βαθμολογία

Νέα νίκη για την ΑΕΛ Καναδά

Μπροστά στο μεγαλύτερο κοινό φιλάθλων της περιόδου, η ΑΕΛ δεν απογοήτευσε τους φίλους της. Ήταν φανταστική, κυριάρχησε και είχε ευκαιρίες από νωρίς αναγκάζοντας τους παίκτες της Hispanic A να φαίνονται ανίδεοι και αβοήθητοι. Ο αγώνας παίχτηκε στο κέντρο όπου και οι δυο ομάδες πάλεψαν σκληρά για την κατοχή και τον έλεγχο.

Η ΑΕΛ είχε δυο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες να σκοράρει. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ Μίλτον Τσιαπαλής έκανε κάποιες πολύ εξαιρετικές αποκρούσεις για να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. Στο 22ο λεπτό, ο μόνιμος σκόρερ της ΑΕΛ και πρώτος στην κατηγορία, Κιθ Άντριου άνοιξε το σκορ με μακρινό κεραυνοβόλο σουτ. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παρόμοιο με το πρώτο. Στο 70ό λεπτό ο μόνιμος δράστης της ΑΕΛ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και έβαλε μπροστά την ΑΕΛ κάνοντας το 2-0. Στο 80ό λεπτό οι Ισπανοί κέρδισαν φάουλ και στην εκτέλεση η μπάλα κόντραρε στον Νταν Πατσέκο και έτσι γράφτηκε το τελικό 2-1.

Μετά τον αγώνα οι πολλοί φίλοι της ΑΕΛ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο να συγχαρούν και να σφίξουν το χέρι των βυσσινί παικτών.
"Παίξαμε πολύ καλά απόψε και ειδικότερα η μεσαία και αμυντική γραμμή. Εκεί κρίθηκε ο αγώνας. Οι παίκτες μας ανέβασαν την απόδοσή τους και αγωνίστηκαν σαν πολεμιστές. Τώρα θα προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα μας", δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς.
Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ την Τρίτη, 28 Ιουλίου, στις 18:30, στο πολωνικό γήπεδο, με αντίπαλο τη Hispanic B.