Βαθμολογία

Τρεις προσθήκες ο ΑΟΧ!

Τρεις σημαντικές προσθήκες για τον ΑΟΧ, οι δύο εκ των οποίων ήταν δεδομένες, απλά επισημοποιήθηκαν. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τους Βαγγέλη Γεωργίου και Γιάννη Γκέσιο, οι οποίοι εδώ και μέρες είχαν ενταχθεί στις προπονήσεις, αλλά και τον 29χρονο μέσο, Αντώνη Ρίκκα, ο οποίος πέρυσι ήταν στον Αιγινιακό. Η τριπλή ανακοίνωση του ΑΟΧ:

«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκέσιο. Είναι γεννημένος 3/8/1988 έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ΠΑΟΝΕ, Ρόδο, Βέροια, Επανομή, Άρη, Κέρκυρα, Ολυμπιακό Βόλου, Αιγινιακό, Απόλλων Κ. και Πανελευσινιακό.

Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Γεωργίου. Είναι γεννημένος 4/11/1988 έχει ύψος 1,78 και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Καβάλα, Πανσερραϊκό, Επανομή, Εργοτέλη, Αιγινιακό και Ερμιονίδα.

Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Ρίκκα. Είναι γεννημένος 3/3/1986 έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στο παρελθόν ανήκε στο δυναμικό των (Μαρσέιγ u20), Ξάνθης, Νίκη Βόλου, ΑΕΚ, Κέρκυρα, RedStar 93 και Αιγινιακού».