Βαθμολογία

Ζιάκας: «Ο Τύρναβος πρέπει να είναι δυνατός»

Τιμή για τον ίδιο χαρακτήρισε την παρουσία του στον πάγκο του Τυρνάβου ο Μίλτος Ζιάκας ο οποίος μίλησε στην «Ε» για τις σκέψεις του και το μοντέλο που θέλει να εφαρμόσει στη νέα του ομάδα και το οποίο θα δίνει έμφαση στα νέα παιδιά που πληρούν τις προϋποθέσεις για να κάνουν το κάτι παραπάνω.

«Είναι τιμή για μένα η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου η διοίκηση και η απόφασή της να με επιλέξει στη θέση του προπονητή. Καλούμαι να πραγματοποιήσω το όραμα του προέδρου κ. Μπρέζα και της διοίκησης που είναι η επένδυση σε νέα παιδιά, τη δύναμη των οποίων τη γνωρίζω προσωπικά εδώ και χρόνια. Έμπρακτα το έχουν αποδείξει στις ομάδες στις οποίες ήμουν κατά το παρελθόν.

Πιστεύω ότι όταν η επιλογή είναι συνειδητή απ’ όλους, ο δρόμος προς την επιτυχία μπορεί να έρθει μόνο μέσα από σκληρή δουλειά. Το πιστεύω που υπάρχει στο λαρισινό ταλέντο αποτελεί εχέγγυο για έναν Τύρναβο δυνατό και πρωταγωνιστή σε όποια κατηγορία και αν παίζει».

Για να συνεχίσει αναφερόμενος στο μοντέλο που θα ακολουθήσει λέγοντας:

«Ο Τύρναβος θα κινηθεί σ’ ένα μοντέλο που δεν συνηθίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο με έμφαση στα νέα παιδιά. Φαίνεται ότι είναι ένας δύσκολος δρόμος αλλά είναι ένας δρόμος στη σωστή κατεύθυνση και όταν, βήμα-βήμα, αυτό το μοντέλο αποδειχθεί πετυχημένο τότε το κέρδος θα είναι πολύ μεγάλο.

Η ομάδα θα είναι έτσι δομημένη ώστε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό συνεπάγεται τη δημιουργία ενός κράματος ταλαντούχων και έμπειρων παικτών. Θα προχωρήσουμε στην απόκτηση παικτών που αποδεδειγμένα έχουν δείξει ότι αξίζουν την ευκαιρία να γίνουν πρωταγωνιστές» κατέληξε ο νέος τεχνικός του Τυρνάβου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το πλάνο της νέας περιόδου αναμένεται να υπάρξει και επιστημονική υποστήριξη στην ομάδα δηλαδή διατροφολόγος, εργοφυσιολόγος κ.λπ.