Βαθμολογία

Στον Αχαρναϊκό ο Ματσούκας

Παίκτης του Αχαρναϊκού είναι από την Παρασκευή (24/7) ο Λευτέρης Ματσούκας, ο οποίος πείστηκε από το πλάνο της ομάδας και τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της. Ο Ματσούκας έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, αλλά εκεί δεν πήρε ποτέ τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Δόθηκε δανεικός σε Αιγάλεω, Εθνικό Αστέρα και Βέρντερ Βρέμης, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Παναιγιάλειο, Καλλιθέα και Ηρακλή.

Πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στον Φωστήρα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από πολλά οικονομικά προβλήματα, και γι' αυτό στο δεύτερο μισό της χρονιάς πήγε στην Κηφισιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στον Αχαρναϊκό θα συνεχίσει την ήδη επιτυχημένη ποδοσφαιρική του καριέρα ο Λευτέρης Ματσούκας. Ο 25χρονος επιθετικός υπέγραψε σήμερα το πρωί με την Διοίκηση της ΠΑΕ συμβόλαιο συνεργασίας για τη νέα σεζόν ανοίγοντας έτσι μία νέα σελίδα στην πορεία του. Ο Λευτέρης Ματσούκας ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον Ολυμπιακό (2008-2010), συνέχισε στην Βέρντερ Βρέμης (2010-2012), ενώ ακολούθησαν οι ομάδες της Καλλιθέας, του Ηρακλή και του Φωστήρα».

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χαράλαμπος Σταμούλης μετά την υπογραφή της συμφωνίας δήλωσε: «Η επιλογή του Λευτέρη Ματσούκα στόχο έχει την ενίσχυση της ομάδας στην επίθεση. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αχαρναϊκού!».