Βαθμολογία

Πήρε Σουλελέ ο Εθνικός

Δυναμικά συνεχίζει την μεταγραφική του δραστηριότητα ο Εθνικός, που δεν θέλει να έχει ανάλογη με την περσινή πορεία, αλλά να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Πειραιά προχώρησε στην απόκτηση του 25χρονου Φώτη Σουλελέ ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τη γραμμή κρούσης.

Ο νεαρός επιθετικός την προηγούμενη χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου Πειραιά, σημειώνοντας πέντε γκολ σε 23 συμμετοχές. Κατά το παρελθόν, έχει αγωνιστεί Xαιδάρι, Απόλλωνα Σμύρνης, ΠΑΟ Ρουφ, Ελευσίνα, Προοδευτική ,Εθνικό Αστέρα, Φωκικό και Πανηλειακό.

«Ο Εθνικός Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Σουλελέ. Ο γεννημένος στις 6-1-1990 επιθετικός, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ατρόμητο Πειραιά με τον οποίο είχε 23 συμμετοχές και πέντε γκολ τη σεζόν που μας πέρασε στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής», αναφέρει η ανακοίνωση.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Σουλελές έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Εθνικό.΄Ερχομαι σε μία μεγάλη ομάδα με τεράστια δυναμική, εξαιρετικά βαριά φανέλα και θεωρώ ότι είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κο Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και μέσα από τις εμφανίσεις μου ελπίζω να δικαιώσω όλους για την επιλογή να με φέρουν στην ομάδα. Οσο για τους στόχους μας, θα κοιτάξουμε παιχνίδι με παιχνίδι αλλά όλοι ξέρουμε ότι ο Εθνικός οφείλει και πρέπει να στοχεύει πάντα ψηλά», είπε.