Βαθμολογία

Υπέγραψε και προπονήθηκε ο Μακρής

Τη μεταγραφή του 31χρονου χαφ ανακοίνωσε ο Ηρακλής με τον έμπειρο μέσο να συναντά τους νέους συμπαίκτες του αμέσως μετά τα διαδικαστικά Παίκτης του Ηρακλή είναι και επίσημα από την Παρασκευή ο Γιώργος Μακρής με τον 31χρονο αμυντικό χαφ να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την «Γηραιό» και να ανακοινώνεται. Μάλιστα, ο Μακρής αφού επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παίκτης του Ηρακλή είναι εδώ και λίγη ώρα, ο Γιώργος Μακρής, ο οποίος είπε το «ναι» μετά από συζητήσεις και επαφές που κράτησαν περίπου 1 μήνα. Μάλιστα, ο έμπειρος 31χρονος αμυντικός χαφ, συμμετείχε και στην πρωινή προπόνηση, όπου είχε και την πρώτη, επί αγωνιστικού χώρου, γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του.

Ο Γιώργος Μακρής, υπέγραψε συμβόλαιο 1 έτους με την ομάδα μας, και αμέσως μετά, μίλησε για το αίσιο τέλος και τη νέα σελίδα που ανοίγει στην ήδη πλούσια καριέρα του.

-Γιώργο, μετά από ένα φλερτ 2,5 περίπου ετών, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2012, τελικά επήλθε σήμερα και ο «γάμος».

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, το ήθελα πάρα πολύ, δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά».

-Οι συζητήσεις σου με την ομάδα κράτησαν 1 μήνα;

«Ναι, εντάξει, υπήρξαν κάποιες συζητήσεις, μιλούσα κυρίως με τον προπονητή, και ήρθε τελικά η κατάλληλη στιγμή για να τελειώσει το θέμα».

-Τι σε κέρδισε ούτως ώστε να πεις το «ναι» στην πρόταση του Ηρακλή;

«Σίγουρα ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα κι εγώ από την πρώτη στιγμή έδειξα το ενδιαφέρον μου και ήταν μεγάλη τιμή για μένα, και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

-Πώς σε υποδέχτηκαν χθες το βράδυ τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας;

«Έχω συναντήσει ένα φανταστικό κλίμα, και η ομάδα λειτουργεί σαν οικογένεια».

-Όσον αφορά την πρώτη προπόνηση που συμμετείχες σήμερα το πρωί;

«Ήταν ευχάριστα».

-Είσαι έτοιμος;

«Δεν είμαι 100% έτοιμος, έχω αρκετό καιρό που κάθομαι, αλλά νομίζω ότι είμαι σε καλή κατάσταση επειδή πρόσεχα αρκετά».