Βαθμολογία

Με δυναμική παρουσία οι κορασίδες του πόλο στην Αθήνα!

Διεξήχθη η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης κατηγορίας ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ «2015» (γενν. ‘00 & νεότερες) στη Γλυφάδα στις 9 - 12/7/15. Στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος συμμετείχαν δύο όμιλοι των 5 ομάδων, με το Ν.Ο.Λ. να κατακτάει την  9η πανελλήνια θέση.

Τα κορίτσια του Ν.Ο.Λ. σε συνέχεια των πολύ καλών προηγούμενων εμφανίσεων τους, και σε πείσμα των οικονομικών δυσκολιών που δημιουργήθηκαν λόγω των ημερών, κατάφεραν μέσα από την καθοδήγηση και τη στήριξη του προπονητή τους Ευαγγελού Γιώργου και έχοντας απώλεια 6 απουσιών να αγωνιστούν επάξια και πέρα από τη σειρά κατάταξης να αποκομίσουν και την απαραίτητη εμπειρία καθώς μέρος των αθλητριών θα συμμετέχει στην ομάδα των γυναικών στα play off  της Α2. Αποτελέσματα: Πανιώνιος-ΝΟΛ 9-6, Γλυφάδα-ΝΟΛ 7-5, ΝΕ Πατρών-ΝΟΛ 7-1, ΧΙΟΣ- ΝΟΛ 12-4.

Στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας (Ε.Α.Κ.Λ.) θα διεξαχθεί η 1η φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης κατηγορίας ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ «2015» (γενν. ‘00 & νεότερες). 

Το  Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου 2015, οι μικρές πολίστριες του Ν.Ο.Λ. θα αγωνιστούν για την πρόκριση με την καθοδήγηση και τη στήριξη του προπονητή τους Ευαγγελού Γιώργου, για να αποδείξουν πως η σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με το πάθος και την αγάπη για το άθλημα μπορεί να είναι ικανά για να οδηγήσουν  τις «μικρές» σε μεγάλους δρόμους.

Σύνθεση ομάδας Ναυτικού Ομίλου Λάρισας (Κορασίδων)

Προπονητής: Ευαγγελός Γιώργος

  1. Χρυσούλα Καζάνα
  2. Βίκη Χασιώτη
  3. Μελίνα Δημητρίου
  4. Ευαγγελία Θεοχάρη
  5. Ιωάννα Κούκου
  6. Δέσποινα Καλογιάννη
  7. Γλυκερία Καλτσογιάννη
  8. Γεωργία Σακελλαρίου
  9. Αγγελική Τράντα

Αποτελέσματα:

Πανιώνιος - ΝΟΛ 9 - 6, Γλυφάδα - ΝΟΛ 7 - 5, ΝΕ Πατρών - ΝΟΛ 7 - 1, ΧΙΟΣ - ΝΟΛ 12 - 4.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες και τον προπονητή τους για την πολύ καλή  προσπάθεια και τις αξιοπρεπείς τους εμφανίσεις παρ’  όλες τις δυσκολίες που τους παρουσιάστηκαν.