Βαθμολογία

Στις 29/7 εκδικάζεται η προσφυγή της Ερμιονίδας

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα αποφασίσει για την προσφυγή της Ερμιονίδας κατά της Καλλιθέας. Η ομάδα του Κρανιδίου είχε θέσει θέμα στο Δ.Σ. της Ένωσης Β΄ Εθνικής, ζητώντας να αφαιρεθούν από την Καλλιθέα δύο βαθμοί για την υπόθεση του πρώην παίκτη της τελευταίας, Σωτήρη Λυμπερόπουλου. Στη συνεδρίαση έγινε και σχετική ψηφοφορία, με την Ερμιονίδα, όμως, να μειοψηφεί.

Η ομάδα του Κρανιδίου έχει έννομο συμφέρον, καθώς αν υπάρξει αφαίρεση βαθμών από την αντίπαλό της, τότε μένει αυτή στην κατηγορία. Έτσι, άσκησε έφεση, η οποία και θα εκδικαστεί την Τετάρτη (29/7). Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η Ερμιονίδα δεν έχει ιδιαίτερες ελπίδες, καθώς αναμένεται να κηρυχθεί απαράδεκτη ως εκπρόθεσμη.

Αναλυτικά: «Σας ενημερώνουμε ότι η έφεση της ΠΑΕ A.E. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ κατά της από 21-7-2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE, με την οποία επικυρώθηκε η βαθμολογία των PLAY OUT περιόδου 2014-2015 για τον πρώτο όμιλο του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2014-2015, και της ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ θα συζητηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 29-7-2015 και ώρα 16:00 ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ».