Βαθμολογία

Ο Κούγιας έδειξε το δρόμο για την Σούπερ Λίγκα!

Το νέο αφεντικό της ΠΑΕ ΑΕΛ ο κ. Αλέξης Κούγιας δεξιώθηκε την Πέμπτη (23/7) τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΛ και σίγουρα το 2ωρο της συνάντησης είχε τεράστιο ενδιαφέρον και βγήκαν αρκετές ειδήσεις.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως την Παρασκευή (24/7) θα ανακοινωθούν 18 παίκτες συνολικά και μάλιστα οι περισσότεροι θα έχουν συμβόλαιο τριών χρόνων, ενώ θα γίνουν γνωστές και οι θέσεις που η ΠΑΕ είναι σε διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα στο ίδιο μαγαζί ήταν αλλά σε άλλο τραπέζι οι Γιάννης Μασούρας (19χρονος επιθετικός) και Χρήστος Κοντοχρήστος (22χρονος αμυντικός μέσος) από την Παναχαϊκή.

Ο κ. Κούγιας είπε κατηγορηματικά πως η ΑΕΛ θα παίζει από εδώ και πέρα στο AEL FC ARENA ενώ είπε πως το ελάχιστο των εισιτηρίων που θα καλύπτουν τα έξοδα είναι 2.000 ευρώ.

Επίσης το νέο αφεντικό της ΠΑΕ μίλησε για τον σεβασμό που έχει πλέον η ομάδα σε όλη την Ελλάδα και πως θα κάνει τα πάντα  για να επαναφέρει την ΑΕΛ εκεί που της αξίζει.

Στο Καρπενήσι θα μεταβεί η ΑΕΛ στην περίοδο της προετοιμασίας ενώ την Τρίτη θα γίνει η «πρώτη» στο AEL FC ARENA (την Δευτέρα θα γίνει η ανεπίσημη…). Ο κ. Κούγιας είπε πως σε πρώτη φάση θα έχει κοντά του λίγους συνεργάτες, ενώ τόνισε πως ο Ράτκο Ντόστανιτς ήταν επιλογή του.

Ο Αλέξης Κούγιας θα είναι αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Β’ Εθνικής αν και του έγινε πρόταση να είναι πρόεδρος, ενώ η ΠΑΕ θα λάβει 250.000 ευρώ από τα την διοργανώτρια αρχή, ποσό που αφορά και τα τηλεοπτικά (θα είναι μεγαλύτερο από άλλες ΠΑΕ, διότι η ΑΕΛ έχει διαφορετική βαρύτητα στην κατηγορία).