Βαθμολογία

«Έχει αμφιβολίες για τη Μπαρτσελόνα ο Πέδρο»

Μεγάλος είναι ο προβληματισμός του Πέδρο αναφορικά με τον χρόνο συμμετοχής που θα έχει στη Μπαρτσελόνα τη νέας σεζόν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του φίλου και συμπαίκτη του στους «μπλαουγκράνα», Σέρχιο Μπουσκέτς. Ελπίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεδομένες είναι οι δεύτερες σκέψεις που κάνει ο Πέδρο σχετικά με το πόσο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός αποτελεί την τέταρτη επιλογή στην επίθεση μετά τους Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, του εγγυάται πολύ μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Με δηλώσεις του λοιπόν, ο Σέρχιο Μπουσκέτς, εξέφρασε την ελπίδα να δει τον Πέδρο να παραμένει στους «μπλαουγκάνα», ωστόσο σημείωσε πως η τελική απόφαση είναι στο χέρι του ίδιου.

«Νομίζω πως σαν συμπαίκτης και φίλος, θα ήθελα να μείνει για πολύ καιρό, αλλά καταλαβαίνω ότι έχει αμφιβολίες. Θέλει να παίζει, αλλά υπάρχει πολύς ανταγωνισμός. Στην ομάδα μας έχουμε τους καλύτερους παίκτες και είναι πολύ δύσκολο. Ελπίζω να μείνει, αλλά η απόφαση είναι δική του», δήλωσε χαρακτηριστικά.