Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Πιθαρούλη, Γκούμα και Παπατζίκο ο ΟΦΗ

Την προφορική συμφωνία με τρεις παίκτες επιβεβαίωσε ο ΟΦΗ. Με ανακοίνωσή τους οι Κρητικοί γνωστοποιούν ότι έχουν δώσει τα χέρια με τους Γιώργο Πιθαρούλη, Γιάννη Γκούμα και Αλέξη Παπατζίκο.

Πλέον, ελπίζουν οι τρεις ποδοσφαιριστές να υπογράψουν το συμβόλαιό τους μέχρι την Κυριακή (26/7), ώστε να δώσουν το παρών στην πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν τη Δευτέρα (27/6). Αναλυτικά η ενημέρωση της κρητικής ΠΑΕ:

«Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός Αλέξης Παπατζίκος, ο 25χρονος μέσος Γιάννης Γκούμας και ο 25χρονος μέσος Γιώργος Πιθαρούλης, είναι παίκτες που έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψουν για να ενταχθούν στο ρόστερ της κρητικής ομάδας. Γίνεται προσπάθεια οι παίκτες να υπογράψουν μέχρι και την Κυριακή, ώστε να είναι και αυτοί παρόντες στην «πρώτη» της ομάδας.

Nα σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έχει κάνει 11 μεταγραφές Αυτές είναι οι: Περογαμβράκης (επιθετικός), Φαμπίνιο (μέσος), Φραγκουλάκης (μέσος), Μπολάκης (αμυντικός), Δαμιανάκης (αμυντικός),Φαζός (αμυντικός),Κοιλιάρας (αμυντικός), Ραπτάκης (αμυντικός), Τζέκος (επιθετικός), Βλάχος (τερματοφύλακας), Μαρτσάκης (επιθετικός)».