Βαθμολογία

Σιδηρόπουλος: «Να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα»

Προαγωγή πήρε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, καθώς ανέβηκε στην κορυφαία κατηγορία των διεθνών διαιτητών της ΟΥΕΦΑ «Men elite». Ο διεθνής διαιτητής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ γι΄αυτή τη σημαντική διάκριση κι ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν, δεσμευόμενος να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα:

«Το όνειρό μου να βρίσκομαι ανάμεσα στους κορυφαίους διαιτητές της Ευρώπης πραγματοποιήθηκε και αισθάνομαι υπερήφανος γι΄ αυτό. Παράλληλα, νιώθω ευγνωμοσύνη για όσους ανθρώπους με στήριξαν και με καθοδήγησαν όλα τα χρόνια της πορείας μου στο χώρο της διαιτησίας και ιδιαίτερα θέλω να αναφέρω τον κ. Βασσάρα, ο οποίος έδειξε τον δρόμο σε εμάς τους νεότερους και απέδειξε ότι οι Έλληνες διαιτητές μπορούν να σταθούν με τον καλύτερο τρόπο στο κορυφαίο επίπεδο. Επίσης, θέλω να τονίσω το γεγονός ότι οι Έλληνες διαιτητές έχουν την πολυτέλεια και το προνόμιο που τους παρέχεται από την ΕΠΟ στον τομέα της εκπαίδευσης, με δύο από τους κορυφαίους του χώρου στην Ευρώπη, τους κ. Ντάλας και Βασσάρα.Θα συνεχίσω να δουλεύω με την ίδια θέληση, το ίδιο πείσμα και πάθος για να εκπροσωπώ επάξια τη χώρα, την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την ελληνική διαιτησία στους διεθνείς αγώνες».

Το σύντομο βιογραφικό του, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ: «Ο Τάσος Σιδηρόπουλος γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1979 στη Δράμα. Είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και ζει στη Ρόδο από το 2000. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Η διαιτητική καριέρα του άρχισε το 2001. Έγινε διαιτητής Δ΄ Εθνικής το 2002, Γ΄ Εθνικής το 2004, Β΄ Εθνικής το 2006 και Super League το 2009. Το χρίσμα του διεθνή διαιτητή πήρε το 2011».