Βαθμολογία

Εξαιρετική η παρουσία του Ν.Ο.Λ.

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΕ 3 ΜΕΤΑΛΛΙΑ & 15 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε τη χρονιά η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ν.Ο.Λ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών. Συνολικά ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας συμμετείχε με 25 αθλητές που κατάφεραν να πιάσουν τα όρια για να συμμετάσχουν στους αγώνες.

Έντεκα (11) αθλητές συμμετείχαν στις κατηγορίες παγκορασίσων και παμπαίδων (13 και 14 ετών) που έγιναν στην Πάτρα στο κολυμβητήριο Αν. Πεπανός, το τριήμερο  10 - 12 / 07 / 2015 και δεκατέσσερις (14) στις κατηγορίες παίδων, κορασίδων (15 και 16 ετών) και  εφήβων, νεανίδων (17 και 18 ετών) που διεξήχθηκαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης το τριήμερο 17-19/7/2015.

Οι αθλητές του Ν.Ο.Λ. κατάφεραν να κατακτήσουν τρία (3) μετάλλια με τους Αληπρασίτη Γιώργο (1 ασημένιο και 1 χάλκινο) και Καταραχιά Ευαγγελίνα

(1 χάλκινο) και να πάρουν μέρους σε 15 τελικούς το οποίο σημαίνει ότι ήταν στην καλύτερη οκτάδα πανελληνίως στο αγώνισμά τους.

Επίσης ο χρόνος του Παύλου Παναγιώτη είναι όριο προεθνικής ομάδας, ανεβάζοντας έτσι το σύνολο των αθλητών του Ν.Ο.Λ. που συμμετέχουν στην προεθνική ομάδα σε (τρείς) 3 αθλητές.

Οι αθλητές του Ν.Ο.Λ. εκπροσώπησαν επάξια, ένα σύλλογο με 35 χρόνια παρουσία και επιτυχίες στον υγρό στίβο σε όλα τα επίπεδα, την κολύμβηση της Λάρισας και της Θεσσαλίας.

Ο Ν.Ο.Λ. συγκέντρωσε 47 βαθμούς στις κατηγορίες Παίδων, Παμπαίδων Α, Παμπαίδων Β, Κορασίδων, Παγκορασίδων Α, και Παγκορασίδων Β, οι οποίοι τον κατατάσσουν στην 32η θέση στη γενική κατάταξη πανελληνίως σε σύνολο 95 συλλόγων που κατάφεραν να βαθμολογηθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ν.Ο.Λ. είναι 3ος στη Θεσσαλία και ο μόνος σύλλογος από τη Λάρισα που συγκέντρωσε βαθμούς. Αναλυτικότερα οι διακρίσεις των κολυμβητών/τριών:

ΑΤΟΜΙΚΑ:

Αληπρασίτης Γιώργος (Παίδων) – 2ος στα 200μ ελεύθερο, 3ος στα 400μ ελεύθερο, 8ος στα 800μ ελεύθερο.

Καταραχιά Ευαγγελίνα (Κορασίδων) – 3η στα 800μ ελεύθερο, 4η στα 400μ ελεύθερο.

Παππά Νεφέλη (Παγκορασίδων Α) – 4η στα 50μ  ύπτιο , 8η στα 100μ ύπτιο.

Χαλιαμπάλια Γεωργία (Παγκορασίδων Α) - 6η στα 200μ ελεύθερο, 6η στα 400μ ελεύθερο, 7η στα 800μ ελεύθερο.

Γιαννάκος Χαράλαμπος (Παμπαίδων Α) – 7ος στα 200μ μικτή ατομική.

Χαλιαμπάλια Βασιλική (Νεανίδων) - 8η στα 400μ μικτή ατομική, 8η στα 800μ ελεύθερο.

Παύλου Παναγιώτης (Παίδων) -  8ος στα 50μ πρόσθιο.

ΣΚΥΤΑΛΕΣ

4 x 200m ελεύθερο - παγκορασίδων Β - 6η θέση με τις Αληπρασίτη Σταυρούλα, Μπακογιάννη Μαρία, Θεοδωρή Βαλάντω και Φραγκογούλα Ευανθία.

Πέρα από τους αθλητές που κατάφεραν να διακριθούν και οι υπόλοιποι αθλητές του συλλόγου, Γκανάβα Σταυρούλα, Θεοδωροπούλου Σταυρούλα, Κανάκης Βασίλης, Καράβα Ειρήνη, Κουτσογάκη Τάνια, Κώτσιου Δημήτρης, Λαζαρίδη Δήμητρα, Λάππας Γιώργος, Λεπενιώτης Θεόφιλος, Νικολάου Ειρήνη, Σκάρπας Κων/νος, Τόπης Βαλάντης, Τσάτσας Αστέρης και Τσιάρα Κατερίνα πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση βελτιώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο και άφησαν υποσχέσεις για μελλοντικές επιτυχίες.

Άξιοι συγχαρητηρίων οι προπονητές κ. Οικονόμου Ζήση και κα. Αναστασιάδου Μαρία, τόσο για τη μεθοδική και σκληρή δουλειά καθ’ όλη τη χρονιά και τις αγωνιστικές επιτυχίες των αθλητών όσο και για τη δημιουργία ενός εξαιρετικού κλίματος στην ομάδα το οποίο συνέβαλλε τα μέγιστα για την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων.

Σίγουρα, αυτές οι επιτυχίες και η εμπειρία ενός Πανελληνίου πρωταθλήματος αποτελούν το καλύτερο κίνητρο για το μεγάλο αριθμό παιδιών που διαθέτει ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας, τόσο στην προαγωνιστική ομάδα όσο και στα τμήματα υποδομών, να συνεχίσουν ένα άθλημα που μπορεί να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις αλλά και διακρίσεις.