Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Μπεντέκε η Λίβερπουλ!

Ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ είναι και επίσημα ο Κριστιάν Μπεντέκε, με τους «κόκκινους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του από την Άστον Βίλα.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της μεταγραφή του 24χρονου Βέλγου επιθετικού, χωρίς ομως να γνωστοποιεί ούτε τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε ο παίκτης, αλλά ούτε και το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας της με την Άστον Βίλα.

Με βάση τα ρεπορτάζ όλων των προηγούμενων ημερών, πάντως, η Λίβερπουλ κάλυψε τη ρήτρα που είχαν θέσει οι «χωριάτες» και η οποία ανερχόταν στα 32,5 εκατομμύρια λίρες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τον Ίαν Άιρ και φυσικά τον προπονητή μου για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν να με φέρουν στην ομάδα.

Θεωρώ πως η Λίβερπουλ είναι ο κατάλληλος σύλλογος για εμένα, διότι είχα μια καλή επικοινωνία με τον προπονητή και επιθυμούσα να αποτελέσω μέλος αυτού του πρότζεκτ.

Κάθε φορά που ερχόμουν με την Άστον Βίλα στο Άνφιλντ η αίσθηση ήταν πολύ καλή. Πλέον το να βρίσκομαι εδώ και να φοράω τη φανέλα αυτής της ομάδας είναι κάτι το εξαιρετικό» ήταν τα πρώτα λόγια του Μπεντέκε ως ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ.