Βαθμολογία

Πήρε Αργυρίου ο Εθνικός

Συνέχεια στη μεταγραφική του ενίσχυση έδωσε ο Εθνικός την Τετάρτη (22/7) μετά την μεταγραφή-επιστροφή και του Γιασίν Αλημπά. Αυτή τη φορά πάντως, η ενίσχυση δεν αφορά τη μεσαία γραμμή, αλλά την επιθετική, εκεί που προστέθηκε ο Μάριος Αργυρίου.

Πρόκειται για 26χρονο, που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο Πειραιά. Την περσινή σεζόν ήταν σε εξαιρετική κατάσταση ολοκληρώνοντας τη χρονιά με 25 συμμετοχές και 12 γκολ. Κατά το παρελθόν, ο Αργυρίου έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟ Ρουφ, Προοδευτική, Μανδραϊκό, Βύζαντα Μεγάρων και Νέα Ιωνία.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αγγελόπουλο και την οικογένεια του Εθνικού, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι όλοι μας να έχουμε δύναμη και υγεία εν όψει της νέας σεζόν», ήταν τα πρώτα του λόγια. Η ανακοίνωση: «O Eθνικός Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μάριο Αργυρίου.

Ο γεννημένος στις 3-4 -1989 ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού και την περσινή σεζόν βρέθηκε στην ομάδα του Ατρομήτου Πειραιά έχοντας 25 συμμετοχές και 12 γκολ (24 συμμ και 11 γκολ στο Πρωτάθλημα και μία συμμετοχή και ένα γκολ στο Κύπελλο), βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του.

Ο Αργυρίου, έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟ Ρουφ, Προοδευτική σε δύο σεζόν (2009-2010 στην Δ Εθνική και 2012-2013 στην Γ εθνική με 24 συμ και 3 γκολ), Μανδραϊκό, Βύζα Μεγάρων, ενώ σε ένα 6 μηνο στη Νέα Ιωνία είχε 8 γκολ σε 13 συμμετοχές για να ακολουθήσει η παραγωγική του σεζόν πέρυσι».