Βαθμολογία

Συγχαρητήρια Νίκο!

Στους Παγκόσμιους Αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών FAIRFAX 2015, που πραγματοποιήθηκαν στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ η ΑΕΛ είχε εκπροσώπηση, μιας και ο καλαθοσφαριστής της ομάδας ο Νίκος Τσούτσος αποτέλεσε μέλος του ελληνικού συνόλου μπάσκετ, όντας ένας εκ των 30 χιλιάδων αθλητών απ' όλο τον κόσμο που πήραν μέρος στη διοργάνωση.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τις 26 Ιουνίου έως και τις 5 Ιουλίου, με την ελληνική ομάδα να φτάνει στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κατηγορία της! Μάλιστα, ο Νίκος Τσούτσος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης των αγώνων μετά από τη σχετική ψηφοφορία!

Η διοίκηση της ΑΕΛ θέλει να συγχαρεί τον παίκτη της ομάδας για τη σπουδαία αυτή επιτυχία τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, όπως και όλους τους Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες. Αξίζει ν' αναφερθεί πως στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών και Πυροσβεστών η ελληνική ομάδα επικράτησε σε βάρος ομάδων που σε διοργανώσεις παρελθόντων ετών έφταναν στην κατάκτηση ή αποτελούσαν τα απόλυτα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, όπως η ομάδα των ΗΠΑ.

Ο Νίκος, όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές τιμήθηκαν πριν από λίγες ημέρες από τον αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξης, κο Γιάννη Πανούση, καθώς και από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγο Δημήτρη Τσακνάκη για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Αστυνομικών και Πυροσβεστών 2015. (Στη φωτογραφία ο Νίκος φορά την εμφάνιση με τον αριθμό 9).