Βαθμολογία

Ορίστηκε Γ.Σ. στον Εργοτέλη

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στον Εργοτέλη την άλλη Παρασκευή (31/7). Για τότε ορίστηκε η Γενική Συνέλευση του συλλόγου και σε αυτή θα παρθεί μεταξύ άλλων η απόφαση για το πού θα παίξει η ομάδα, στη Β' Εθνική ή στη Γ'. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρόσκληση των μετόχων της Γ.Σ. Εργοτέλης Π.Α.Ε. σε Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

«ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

σε Β Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης (οδός Ν. Πλαστήρα 1) και σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της, προσκαλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε Β Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 31η Ιουλίου 2015 , ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 στην έδρα της εταιρείας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των πιο κάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης :

1. Ενημέρωση των μετόχων επί των οικονομικών θεμάτων της εταιρείας.

2. Συμμετοχή της εταιρείας Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Π.Α.Ε. σε επαγγελματική κατηγορία ( FOOTBALL LEAGUE ) ή σε ερασιτεχνική κατηγορία.

3. Λύση και θέση σε εκκαθάριση της εταιρείας Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Π.Α.Ε. σύμφωνα με το νόμο 2190/1920 περί Ανωνύμων Εταιρειών.

4. Ορισμός εκκαθαριστών.

Οι κ.κ. Μέτοχοι θα πρέπει να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από τη γενική συνέλευση τις μετοχές τους ή να προσκομίσουν απόδειξη ότι κατέθεσαν τις μετοχές τους στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα.

Επίσης οι κ.κ. Μέτοχοι οφείλουν να προσκομίσουν στην εταιρεία πέντε (5) ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους.

Ηράκλειο 20 Ιουλίου 2015

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Ιωάννης Γ. Δασκαλάκης».