Βαθμολογία

Ανακοίνωσε και Σαρακατσάνο ο Αγροτικός Αστέρας

Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος αποτελεί, όπως αναμενόταν, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ευόσμου, η οποία ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συμφωνίας την Τετάρτη (22/7).

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ποιοτική προσθήκη, καθώς ο Σαρακατσάνος έχει πολλές παραστάσεις από πρώτη και δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος κι αναμένεται να βοηθήσει στην προσπάθεια για το βήμα παραπάνω. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Αχιλλέα Σαρακατσάνου.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός - γεννημένος στα Τρίκαλα στις 3/11/1982 - εντάσσεται στο δυναμικό των “σταχυοφόρων” συνοδευόμενος από εντυπωσιακό βιογραφικό, έχοντας αγωνιστεί στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του στην πρώτη εθνική κατηγορία (118 εμφανίσεις με ένα γκολ).

Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος ξεκίνησε την καριέρα του στον Α.Ο. Καρδίτσας για να ακολουθήσει ο Απόλλων Σμύρνης, ο Παναθηναϊκός, η Κέρκυρα, ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο Ηρακλής, τα Τρίκαλα, ο Πανθρακικός και την περασμένη αγωνιστική περίοδο η Λάρισα, όπου πραγματοποίησε 31 εμφανίσεις πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Στον Αγροτικό Αστέρα θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 33».

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο έμπειρος στόπερ παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Ευόσμου:

«Ευδιάθετος και επικοινωνιακός, ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος μίλησε με απόλυτη σιγουριά για την επιλογή του να μεταγραφεί στον Αγροτικό Αστέρα, εκθειάζοντας την οργάνωση και το άριστο κλίμα του συλλόγου.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα. Υπήρξαν πολλοί λόγοι που ήρθα. Πρώτος και κυριότερος, η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή στις ικανότητες μου ο πρόεδρος και ο προπονητής. Επίσης, η υγεία που αποπνέεει ο σύλλογος και το πειστικό πλάνο που έχει ώστε να συνεχίσει να προοδεύει”.

Με εμπειρία και παραστάσεις στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος εκτιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι στον Εύοσμο έχει δημιουργηθεί ένα ποιοτικό σύνολο ποδοσφαιριστών από τον περσινό «κορμό» και τις πρόσφατες προσθήκες.

“Πίστεύω ότι οι μεταγραφές που έχουν γίνει δίνουν το δικαίωμα να πιστεύουμε σε νέες επιτυχίες στο μέλλον. Εννοείται, βέβαια, ότι απαιτείται σκληρή δουλειά κάθε μέρα και σε κάθε αγώνα, ώστε να δικαιώνονται οι επενδύσεις του προέδρου, οι κόποι του προπονητή, η υποστήριξη του κόσμου και φυσικά η δεδομένη ποιότητα του ρόστερ”.

Ο έμπειρος αμυντικός γνωρίζει ότι η νέα του ομάδα διακρίνεται για το άψογο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια και θεωρεί υποχρέωση του να συμβάλει ώστε να διατηρηθεί αυτό το πλεονέκτημα και ταυτόχρονα να κερδίσουν από αυτό οι νεότεροι ποδοσφαιριστές του Αγροτικό Αστέρα.

“Η υγεία και οικογενειακό κλίμα που χαρακτηρίζει την ομάδα πιστεύω ότι είναι από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της. Αυτό οφείλεται στον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών, των προπονητών, αλλά και στη συμπεριφορά της διοίκησης. Όταν το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό, αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, απλοποιεί τα πράγματα και διευκολύνει τα νέα παιδιά να προσαρμοστούν πιο εύκολα”».