Βαθμολογία

Στο Μενίδι ο Μουστάκης, τέλος ο Σκαθαρούδης

Με την έλευση του Σίνισα Γκόγκιτς στο Μενίδι πήρε μπρος η υλοποίηση του σχεδιασμού του Αχαρναϊκού εν όψει της νέας σεζόν. Οι διεργασίες στα θέματα που αφορούν το ξεκαθάρισμα, αλλά και την ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζονται με τους ιθύνοντες να προχωρούν την Τετάρτη (22/7) στην πρώτη τους μεταγραφή, αλλά και σε μία αποδέσμευση.

Με τους «πράσινους» θα αγωνίζεται, λοιπόν, από τη νέα χρονιά ο 25χρονος μέσος Νίκος Μουστάκης, ο οποίος κατά το παρελθόν πέρασε από ΑΟΧ, Φωκικό, Γλυφάδα και Βύζαντα Μεγάρων. Από την άλλη, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του Αχαρναϊκού με τον Γιώργο Σκαθαρούδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: «Την αυλαία των νέων μεταγραφών, σε επίπεδο παικτών, ανοίγει σήμερα για τον Αχαρναϊκό ο 25χρονος μέσος Νίκος Μουστάκης ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Διοίκηση της ΠΑΕ. Ο Νίκος Μουστάκης έρχεται από την ΟΦΗ, ενώ έχει συμμετοχές σε ΑΟ Χανίων, Φωκικό, Γλυφάδα και Βύζα Μεγάρων. Παράλληλα κοινή συναινέσει λύθηκε το συμβόλαιο του Γιώργου Σκαθαρούδη με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Χαράλαμπο Σταμούλη να του εύχεται καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνει στο μέλλον».