Βαθμολογία

Κομεσίδης: «Θέλουμε την άνοδο…»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΛ έκανε την Τετάρτη (22/7) στον OK RADIO 104,8 ο Δημήτρης Κομεσίδης. Ο ίδιος φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την άνοδο της ομάδας και ζήτησε την στήριξη του κόσμου. Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Είμαι υπέρ ευχαριστημένος που είμαι σε έναν σύλλογο όπως η ΑΕΛ τόσο ιστορικός».

Ο λόγος που τον έκανε να έρθει στην ΑΕΛ: «Ρόλο έπαιξε το γεγονός πως η ΑΕΛ κάνει κάτι καλό, πρώτος μας στόχος είναι να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκα. Θέλουμε την άνοδο και πιστεύω θα την πάρουμε κιόλας. Μπήκαν κάποιοι άνθρωποι όπως ο Αλέξης Κούγιας και ο προπονητής που παίζει σημαντικό ρόλο. Επίσης και οι μεταγραφές παίζουν σημαντικό ρόλο».

Για το αν θέλει να αποδείξει κάποια πράγματα: «Για τον εαυτό μου είναι ένα στοίχημα θέλω να αποδείξω κάποια πράγματα. Θέλω με τις πράξεις μου να το δείξω».

Για το Arena: «Θα παίξει ρόλο το νέο γήπεδο, θα’ μαστε σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα στην Ελλάδα».

Για την πρώτη της ομάδας: «Θέλω να πιστεύω πως θα είναι τρομερή ατμόσφαιρα».

Για το αν υπάρχουν κοινά Ξάνθης – ΑΕΛ: «Υπάρχουν κάποια κοινά σημεία όπως οι εγκαταστάσεις. Ο στόχος της ΑΕΛ είναι μακροπρόθεσμος».

Για το αν θέλει να δώσει κάποιο μήνυμα στο κόσμο: «Να μας στηρίζουν σε κάθε αγώνα με την παρουσία τους, εμείς θα δώσουμε το 100% σε κάθε ματς».

Απόδοση: athleticlarissa.gr