Βαθμολογία

Βέρτζος: «Ήρθα στην ΑΕΛ για να κερδίζω τίτλους»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΛ έκανε την Τετάρτη (22/7) ο Άγγελος Βέρτζος στον OK RADIO 104,8. Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΛ και τόνισε πως ήρθε με στόχο τον πρωταθλητισμό. Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Προσπαθώ να προσαρμοστώ, ήρθα εχθές, πήγαν όλα καλά και σιγά - σιγά να ξεκινήσω με την ομάδα».

Για την επιλογή σου να έρθει στην ΑΕΛ: «Για να μην γίνω γραφικός, δεν έχω λόγια για την ΑΕΛ. Το ξέρει όλος ο κόσμος, σίγουρα το όνομα παίζει μεγάλη πρόκληση για να γυρίσει η ΑΕΛ στα σαλόνια. Σκεφτόμουνα να αγωνιστώ στη Σούπερ Λίγκα, η πρόταση της ΑΕΛ ήταν η καλύτερη στη Β’ Εθνική και δεν το σκέφτηκα πολύ».

Για την άποψη για την ΑΕΛ: «Με Αχαρναϊκό, Προοδευτική, Πανηλειακό έχω αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΛ, την ΑΕΛ την βλέπω με μεγάλη τιμή απέναντί μου»

Για την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και την αβεβαιότητα: «Είναι δύσκολο γιατί το ποδόσφαιρο είναι μικρογραφία της ζωής μας. Άρα όλα είναι στον αέρα, οι ποδοσφαιριστές είναι μέσα στο άγχος και μόνο οι μεγάλες ομάδες έχουν κινηθεί όπως η ΑΕΛ».

Για το στόχο της ανόδου: «Ο κόσμος σίγουρα απογοητεύεται και χαροποιείται εύκολα. Εγώ δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, ήρθα στην ΑΕΛ για να κερδίζω τίτλους και να βγω στη Σούπερ Λίγκα. Θα δώσω τα πάντα εγώ να έχω υγεία, ώστε οι προσωπικοί μου στόχοι να συμβαδίζουν με αυτούς της ΑΕΛ».

Για το αν έχει φίλους στη Λάρισα: Έχω πάρα πολλούς γνωστούς και στη Λάρισα μετά από 13 χρόνια που παίζω επαγγελματικά».

Για την πρώτη της ΑΕΛ στο Arena: «Σίγουρα θέλω και πιστεύω να έχει αρκετό κόσμο να μας στηρίξει, δεν θέλω να το σκέφτομαι για να μην αγχωθώ κιόλας, σίγουρα πρωτόγνωρο θα είναι για την καριέρα μου αυτό το συναίσθημα».

Απόδοση: athleticlarissa.gr