Βαθμολογία

Νέα προσθήκη για τον Αγροτικό Αστέρα

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού στον Αγροτικό Αστέρα, που τις τελευταίες μέρες «πυροβολεί» συνεχώς με ανανεώσεις και μεταγραφές.

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου του Νίκου Βαφέα λοιπόν, η ομάδα του Ευόσμου γνωστοποίησε τη μεταγραφή του Δημήτρη Γρηγοριάδη.

Πρόκειται για 19χρονο τερματοφύλακα, που έχει αγωνιστεί σε Άρη και Εθνικό Σερρών, ενώ τη Δευτέρα (20/7) πήρε μέρος και στην πρώτη προπόνηση του Αγροτικού Αστέρα.

Αναλυτικά: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Γρηγοριάδη. Ο 19χρονος τερματοφύλακας (12/6/1996) - χθες συμμετείχε στην πρώτη προπόνηση για το 2015/2016 - ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη και στη συνέχεια έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εθνικό Σερρών. Ως βασικό στέλεχος της ομάδας U21 των Σερρών, την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων της Football League».

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Γρηγοριάδης είπε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι στον Αγροτικό Αστέρα, μία ιστορική ομάδα. Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για το σύλλογο, το οικογενειακό του κλίμα και την οργάνωση που τον διακρίνει. Όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν ήδη από την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή που με έφεραν εδώ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι θα δουλέψω δίπλα σε καταξιωμένους τερματοφύλακες, όπως ο Στέργιος Γιακουμής και ο Παναγιώτης Βοσνιάδης και φυσικά υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου προπονητή τερματοφυλάκων, του κυρίου Γιάννη Θεοφάνους».