Βαθμολογία

Πρόταση για επιστροφή Κλέιτον στην ΑΕΛ!

Είναι γεγονός πως η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να επαναφέρει στη Λάρισα αρκετά «δυνατά» ονόματα που αγαπήθηκαν τα περασμένα χρόνια στη Θεσσαλική πρωτεύουσα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr η ΑΕΛ έχει κάνει πρόταση συνεργασίας στον Σίλβα Κλέιτον που τόσο έχει αγαπηθεί από τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας.

Πραγματικά ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΛ και εάν επιστρέψει θα κάνει τον κόσμο χαρούμενο και θα δώσει άλλη ώθηση στην ομάδα.

Ο Κλέιτον έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη και τον διεκδικούν αρκετές ομάδες και από την Σούπερ Λίγκα. Παρόλα αυτά η περίπτωση της ΑΕΛ έχει αρκετές ιδιαιτερότητες και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τίποτα.

Ο 32χρονος Κλέιτον γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου του 1983 στο Σάο Πάουλο της Βραζιλίας και μετά τα πρώτα βήματα στο ποδόσφαιρο της πατρίδας του, ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μεσσηνιακού. Το 2004 έκανε το μεγάλο βήμα, καθώς αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ στη συνέχεια η πορεία του είναι συνεχώς ανοδική παίζοντας κατά σειρά σε ΑΕΛ και Παναθηναϊκό.

Το 2010 δόθηκε στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ της Ουκρανίας, ενώ από το 2012 ήταν κάτοικος Καισάρειας στην Τουρκία φορώντας τη φανέλα της Καϊσερισπόρ. Το 2014 πήγε στην Κροατία και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όντας όμως ελάχιστες εμφανίσεις στο ενεργητικό του. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Ξάνθη όπου ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Ακριτικής ομάδας.