Βαθμολογία

‘Εγινε επαγγελματίας ο Βαφέας

Ο προγραμματισμός του Αγροτικού Αστέρα εν όψει της νέας σεζόν δεν περιλαμβάνει μόνο μεταγραφές και ανανεώσεις παικτών. Οι «σταχυοφόροι» φροντίζουν και για την αξιοποίηση των νεαρών παικτών του συλλόγου, που μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και στην πρώτη ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό, ο Νίκος Βαφέας υπέγραψε με την ομάδα του Ευόσμου το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση την Τρίτη (21/7) ανέφερε: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Βαφέας υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του. Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου και η προαγωγή του στην πρώτη ομάδα αποτελεί συνέχεια της μακράς παράδοσης του Αγροτικού Αστέρα να αναδεικνύει νεαρούς αθλητές με ικανότητες και όρεξη για δουλειά».

Ο Βαφέας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε για την ευκαιρία που πήρε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έγινα μέλος της μεγάλης ομάδας του Αγροτικού Αστέρα, κάνοντας το ονειρεμένο βήμα από την ακαδημία του συλλόγου στο επαγγελματικό επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή της Κ20, τον κύριο Γιώργο Τσουκαλίδη, καθώς και τους προπονητές μου στην πρώτη ομάδα, τον κύριο Παναγιώτη Διλμπέρη και τον κύριο Τάσο Κατσαμπή, που μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας και εγώ με την σειρά μου θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω την επιλογή τους».