Βαθμολογία

Το πλάνο του Ηρακλή Λάρισας για τη νέα χρονιά

Η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας και οι προπονητές Νίκος Βλαχούλης και Νίκος Αργυρούλης κάνουν λόγο για τη συγκρότηση μίας ομάδας που θα συνδυάζει το ταλέντο με την εμπειρία και την ποιότητα.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λαρισινός σύλλογος επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Το Δ.Σ. και οι προπονητές του Ηρακλή Λάρισας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι μεταγραφές που θα γίνουν στην ομάδα θα αφορούν πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές –ορισμένα ονόματα θα κάνουν μεγάλη αίσθηση- οι οποίοι θα εμπνέουν σεβασμό μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο.

Οι φίλοι του Ηρακλή Λάρισας θα είναι χαρούμενοι για το κόσμημα που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Η πρώτη συνάντηση και η γνωριμία με τους παίκτες έχει προγραμματιστεί για τις 27 του μηνός και ώρα 19.00 στη Νεάπολη, ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29 του μηνός».

Ανανέωσαν οι Μπέης, Φιλίππου, Ντονούδης, Κόλλιας και Κασνακούδης, ενώ αποκτήθηκαν οι Φιλοκώστας (τερματοφύλακας), Τασιόπουλος (κεντρικός), Ταστεμερίδης (επιθετικός) και Μπαλαμούτης (αμυντικός).