Βαθμολογία

Αν πέσουν και οι δύο ομάδες θα ανέβει ο Απόλλων και η ΑΕΛ»

Εξώδικο στην Superleague για τη μη επικύρωση της βαθμολογίας έστειλε ο Απόλλων Σμύρνης σύμφωνα με όσα δήλωσε  ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλων Σμύρνης, Δημήτρης Κοτταράς στον ΣΠΟΡ FM. Αναλυτικά ο Δημήτρης Κοτταράς:

-Το γεγονός ότι η κλήρωση είχε ομάδες «Α» και «Β»: «Είναι πρωτάκουστο ότι έγινε η κλήρωση χωρίς επικύρωση. Από αυτή τη κλήρωση ο Απόλλωνας βγαίνει ενισχυμένος. Η ΕΕΑ από το 2012 δεν τιμωρεί, προτείνει. Με την πρώτη ανάγνωση της έκθεση, λύθηκαν θέματα και απορίες, για αποβολή ή μη. Δηλαδή η Κέρκυρα θα χρειαστεί να απολογηθεί».

-Την Κέρκυρα: «Η Κέρκυρα θα δικαστεί και θα απολογηθεί στην Σούπερ Λιγκ. Αν αποβληθεί από τις επαγγελματικές κατηγορίες θα αγωνιστεί στην Γ’ και αν δεν αποβληθεί τελικά στην Football League».

-Το πώς αντιμετωπίζει ο Απόλλωνας την υπόθεση: «Όλοι μας είμαστε δηλητηριασμένοι, από αυτή την ατμόσφαιρα. Με βάση τους δικηγόρους που μιλάμε κάθε μέρα νομίζουμε πως η υπόθεση είναι ξεκάθαρη. Ο Απόλλωνας είναι ομάδα που παίρνει ότι αξίζει και τυπικότατη απέναντι σε όλες τις υποχρεώσεις. Εμείς κοιτάμε μόνο το σωστό».

-Τον λόγο που ο Απόλλων δεν… φωνάζει: «Δεν φωνάζει ο ιδιοκτήτης μας. Δεν θέλει ο άνθρωπος που μας έχει σήμερα να φωνάζει. Έχουμε συγκεκριμένη πορεία και κυνηγάμε το δίκιο μας. Εμείς γνωρίζουμε αρκετό καιρό την υπόθεση της Κέρκυρας. Αν πέσουν και οι δύο ομάδες θα ανέβει ο Απόλλων και η ΑΕΛ».

-Το πώς προετοιμάζονται εν όψει της νέας σεζόν: «Επειδή γνωρίζαμε καιρό την διαδικασία, βγήκαμε τρίτου στα Play Off ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Σκοπεύουμε να φτιάξουμε ομάδα που να μπορεί να ανταπεξέλθει και στις δύο κατηγορίες, ωστόσο σε περίπτωση που ανέβουμε έχουμε ήδη μιλήσει με παίκτες, οι οποίο, όπως καταλαβαίνεται, με τον καιρό να περνάει ,χάνονται».

-Το μέχρι που έχει σκοπό η διοίκηση να φτάσει την υπόθεση αυτή: «Εμείς έχουμε κάνει ήδη κάποιες κινήσεις. Έχουμε στείλει εξώδικο στην Σούπερ Λιγκ για μη επικύρωση της βαθμολογίας ώστε να γίνει Δ.Σ και να επικυρωθεί η βαθμολογία. Είχαμε παραστεί στην υπόθεση της Λειβαδιάς με τη Βέροια με εκπροσώπηση από τον δικηγόρο μας. Θα φτάσουμε όπου χρειαστεί για το δίκιο μας».