Βαθμολογία

Πήρε και Γιακουμή ο Αγροτικός Αστέρας

Μετά την παραμονή του Στέφανου Καπία, αλλά και τις μεταγραφές των Δημήτρη Γιάντση και Γιάννη Ντόση, οι «σταχυοφόροι» ανακοίνωσαν λίγο αργότερα ότι στο δυναμικό τους εντάσσεται και ο Στέργιος Γιακουμής.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας επιστρέφει έτσι, μετά τον ΠΑΟΚ, στην ομάδα που τον ανέδειξε και δηλώνει αποφασισμένος να γράψει μια νέα, θετική σελίδα στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του Γιακουμή: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Στέργιου Γιακουμή.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε και μέσω της οποίας έκανε το βήμα στον ΠΑΟΚ, όπου ανήκε για πέντε χρόνια.

“Η επιστροφή μου στον Αγροτικό Αστέρα με κάνει χαρούμενο και ιδιαίτερα αποφασισμένο να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου, το οποίο θα είναι και το πιο πετυχημένο. Μιλώντας με τη διοίκηση και τον προπονητή διαπίστωσα ότι θέλουν να συνεχίσουν να βελτιώνουν το σύλλογο βάσει προγράμματος και σκληρής δουλειάς. Σε αυτό το στόχο θέλω να συνεισφέρω,σεβόμενος πάντα ότι αυτό το club με ανέδειξε και μου έδωσε την πρώτη μου μεγάλη μεταγραφή”.

Με σημαντικές παραστάσεις στο βιογραφικό του και ως μέλος της Εθνικής Ελλάδας U21, ο Στέργιος Γιακουμής γίνεται πλέον στέλεχος ενός ιδιαίτερα ποιοτικού ρόστερ, το οποίο συνεχίζει με τον «κορμό» της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και έχει ενισχυθεί με έμπειρους και καταξιωμένους ποδοσφαιριστές.

“Η έλευση τόσο καλών ποδοσφαιριστών σίγουρα με κάνει να αισθάνομαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το μέλλον της ομάδας. Ο Αστέρας διακρίνεται για το καλό κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών του και μεταξύ των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης. Θα φροντίσω όσο μπορώ για να διατηρθεί αυτό το πλεονέκτημα. Ταυτόχρονα, όμως, οφείλουμε όλοι να δουλέψουμε από εδω και πέρα σκληρά, ώστε η δεδεομένη ποιότητα να αποδεικνύεται κάθε αγωνιστική στο γήπεδο”».