Βαθμολογία

Ενσωματώνει ΑΕΚ και Ηρακλή η Σούπερ Λίγκα

Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και έκτακτη γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκας θα λάβουν χώρα την Πέμπτη (23/7), όπως ενημέρωσε τη Δευτέρα (20/7) η διοργανώτρια αρχή.

Αυτό θα είναι το πρώτο διευρυμένο συμβούλιο, καθώς θα λάβουν μέρος τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ηρακλής, που έχουν εξασφαλίσει τον προβιβασμό τους, ενώ έχει επικυρωθεί και η βαθμολογία από την Ένωση Β’ Εθνικής.

Επικύρωση της βαθμολογίας της μεγάλης κατηγορίας ωστόσο δεν μπορεί να γίνει ακόμα. Κι αυτό καθώς υπάρχουν ακόμα εκκρεμοδικίες, που αφορούν τις υποθέσεις της Βέροιας και της Κέρκυρας.

Θα γίνει βέβαια συζήτηση για την επικύρωση, αλλά είναι δεδομένο πως προτού τελεσιδικήσουν οι δύο υποθέσεις δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Επί τάπητος θα τεθεί επίσης και η συνεργασία του συνεταιρισμού με τον ΟΠΑΠ. Παράλληλα θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, το θέμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, το ζήτημα της εισήγησης προς την ΕΠΟ αναφορικά με τις ποινές επί μη αδειοδότησης για τη σεζόν 2016-17, αλλά και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα εξωτερικού.

Αναλυτικά: «Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 23/07/2015 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και στις 15:30 θα διεξαχθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ως ακολούθως:
1/ Συνεργασία με ΟΠΑΠ Α.Ε.

2/ Θέματα σε σχέση με την εγγραφή νέων μελών και την επικύρωση της βαθμολογίας Πρωταθλήματος Super League 2014-15.

3/ Θέματα ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου και εποπτείας αθλητικών εγκαταστάσεων.

4/ Εισήγηση προς την ΕΠΟ αναφορικά με τις ποινές επί μη αδειοδότησης για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 (διαδικασία αδειοδότησης ΕΠΟ 2016).

5/ Τηλεοπτικά δικαιώματα εξωτερικού (πλην Κύπρου - Αλβανίας).

6/ Προτάσεις περί τροποποίησης του Κ.Ι.Μ. - θέμα εγγυητικού ταμείου ποδοσφαιριστών

7/ Διάφορα

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

2/ Διάφορα».