Βαθμολογία

Παράκληση Παπαϊωάννου να πέσουν οι τόνοι

Αναταραχή και αβεβαιότητα έχει προκληθεί στη Λαμία μετά την οριστική απόφαση του Πανουργιά Παπαϊωάννου να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του συλλόγου από τη Φθιώτιδα ωστόσο, έκανε παρέμβαση θέλοντας να παρακαλέσει τους φιλάθλους ούτως ώστε να πέσουν οι τόνοι.

Παράλληλα, καλεί σε ενότητα όλους όσοι αγαπούν την ομάδα και ζητά από τις τοπικές Αρχές να πάρουν πρωτοβουλίες ούτως ώστε να έχει συνέχεια η Λαμία.

Ουσιαστικά προσπαθεί για τη δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων με στόχο να βρεθούν το γρηγορότερο δυνατό οι άνθρωποι, που θα αναλάβουν την ομάδα, ενώ δίνει διευκρινίσεις σχετικά με το παραχωρητήριο για το ΔΑΚ και τα βοηθητικά γήπεδα της Καμαρίτσας.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά τους φιλάθλους της Λαμίας να πέσουν οι τόνοι. Ό,τι έγινε μέχρι τώρα να μείνει στο παρελθόν.

Από σήμερα και πέρα να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, φίλαθλοι, παράγοντες και τοπικές Αρχές, ελπίζοντας ότι έτσι σύντομα θα βρεθούν οι άνθρωποι, που θα τρέξουν τον ΠΑΣ Λαμία τη νέα αγωνιστική περίοδο, καλώντας τις τοπικές Αρχές, Δήμο, Αντιπεριφέρεια και άλλους φορείς της πόλης να αναλάβουν και αυτοί πρωτοβουλίες για να έχει συνέχεια η ομάδα της Λαμίας.

Επίσης, θέλω να βεβαιώσω ότι η ομάδα έχει παραχωρητήριο και για το ΔΑΚ και για βοηθητικά γήπεδα της Καμαρίτσας, αλλά τα συμφωνητικά χρειάζονται βελτιώσεις και ιδιαίτερα του ΔΑΚ Λαμίας, για να είναι βιώσιμη η ομαλή λειτουργία της ομάδας».