Βαθμολογία

Κράτησε και Καπία ο Αγροτικός Αστέρας

Στον Αγροτικό Αστέρα θα συνεχίσει για ακόμα μία χρονιά ο Στέφανος Καπίας. Τη Δευτέρα (20/7) η διοίκηση των «σταχυοφόρων» ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον 31χρονο αμυντικό, ο οποίος για τρίτη σεζόν θα φοράει τα χρώματα των «σταχυοφόρων».

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου με τον Στέφανο Καπία. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Εύοσμο. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο κέντρο της άμυνας των «σταχυοφόρων», σκοράροντας μάλιστα τέσσερις φορές», ήταν η ανακοίνωση του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο Καπίας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αγροτικού: «Η ανανέωση του συμβολαίου μου είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ο Αγροτικός Αστέρας είναι μία ομάδα που κάθε χρόνο εξελίσσεται, θέλει να προοδεύει και αυτό με εκφράζει ως αθλητή και ως άνθρωπο. Πολύ σημαντικό είναι για μένα επίσης, ότι αυτή η ομάδα σε όλα τα επίπεδα έχει άτομα τα οποία εκτιμώ και θέλω να συνεργάζομαι μαζί τους. Αυτή θα είναι η τρίτη μου σεζόν στον Αστέρα και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας με οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια και με σκληρή δουλειά στο γήπεδο».