Βαθμολογία

Εξοργίστηκε με τον Μουρίνιο ο Μαρτίνεθ

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ εξέφρασε την απογοήτευσή του για την συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, κατά την οποία έκανε γνωστή την πρώτη πρόταση της Τσέλσι για τον Τζον Στόουνς αλλά και την δεύτερη που βρίσκεται στα σκαριά.

Τα «ζαχαρωτά» απέρριψαν την αρχική προσφορά, και μιας και το θέμα πήρε διαστάσεις από τον «Special One» ο προπονητής τους τοποθετήθηκε λέγοντας:

«Υπάρχει απογοήτευση που ένας σύλλογος κάνει δημόσιες τοποθετήσεις, γνωστοποιώντας το θέμα. Δεν νομίζω ότι θα το κάναμε. Ο Τζον Στόουνς είναι παίκτης της Έβερτον. Τελεία. Δεν είμαστε σύλλογος που πουλάει και πουλάει. Δεν είμαστε σύλλογος που πρέπει να ανησυχεί με τα όσα λένε άλλοι σύλλογοι στον Τύπο».

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η απάντηση του Μουρίνιο μέσα από νέα του συνέντευξη στο «Sky Sports». «Όταν το μεταγραφικό παζάρι είναι ανοιχτό, κάθε σύλλογος είναι ανοιχτός σε προσφορές. Δεχόμαστε προσφορές για ποδοσφαιριστές μας, κάνουμε προσφορές για κάποιους άλλους. Θα συμβούλευα τον Μαρτίνεθ να κάνει το ίδιο με μένα. Εάν δεν θέλω αποδεχθώ κάποια πρόταση το ξεκαθαρίζω. Μπορεί να το κάνει πολύ, πολύ εύκολο» δήλωσε.