Βαθμολογία

Κλείνει Δεληζήση, Αποστολίδη ο Απόλλων Σμύρνης!

Τα «κυανόλευκα» σε δύο γνωστά ονόματα στο χώρο της Β’ Εθνικής προβάρει η «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ο λόγος για τον 28χρονο αμυντικό Γιώργο Δεληζήση και τον 32χρονο τερματοφύλακα Μανώλη Αποστολίδη, οι οποίοι πέρσι ήταν συμπαίκτες στην ΑΕΛ και, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, κλείνουν στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Βέβαια, ο Δεληζήσης μόνο άγνωστος δεν είναι στη Ριζούπολη, καθώς αγωνίστηκε δύο σεζόν (2012-13, 2013-14) με τους «κυανόλευκους», ενώ αμφότερους τους συνδέει η παρουσία του Αλέκου Βοσνιάδη. Και αυτό διότι ο κόουτς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είχε δουλέψει και με τον έμπειρο γκολκίπερ το 2013-14 στη Νίκη Βόλου!

Οι δύο πρώην «βυσσινί» προερχόμενοι από φουλ σεζόν (32 συμμετοχές ο Δεληζήσης και 33 ο Αποστολίδης), λοιπόν, είπαν κατ’ αρχήν το «ναι» και κατεβαίνουν «πακέτο» από τον θεσσαλικό κάμπο στη Ριζούπολη!

Κατά τα λοιπά αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βοσνιάδης αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα για… μόνιμη εγκατάσταση τη Δευτέρα (20/7) και άμεσα να ανακοινωθεί πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Η «πρώτη» δηλαδή, η οποία το αργότερο θα πρέπει να υπολογίζεται σε βάθος μίας εβδομάδας.