Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Καραδέμητρο, Βιδάλη η Κηφισιά

Σε δύο ακόμα μεταγραφές προχώρησε η Κηφισιά. Η ομάδα των βόρειων προαστίων της Αθήνας ανακοίνωσε το Σάββατο (18/7) την απόκτηση του Δημήτρη Καραδέμητρου και του Γιώργου Βιδάλη.

Ο πρώτος προέρχεται από μια κακή σεζόν στη Β’ Εθνική με τον Απόλλωνα Σμύρνης (βρέθηκε από τον Ιανουάριο ξανά στη Ριζούπολη χωρίς να καταφέρει να ξεχωρίσει, παρά τις φαινομενικά αρκετές συμμετοχές -18 τον αριθμό- με 2 γκολ).

Ο δεύτερος βρέθηκε αντίπαλος με τη νέα του ομάδα, καθώς πήρε το πρωτάθλημα και την άνοδο στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τον Κισσαμικό (μέτρησε 18 παρουσίες - τις περισσότερες βασικός).

Για τον Καραδέμητρο η ανακοίνωση ανέφερε τα ακόλουθα: «Η Α.Ε. Κηφισιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 32χρονου μέσου Δημήτρη Καραδέμητρου (Ημ. γένν. 06-05-1983 ). Ο ποδοσφαιριστής ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην άνοδο της Κέρκυρας στη Super League την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 καθώς αγωνίστηκε 33 φορές πέτυχε 9 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ. Έχει πλούσια εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες με 2 συμμετοχές στη Super League, 138 στη Football league (Β εθνική) και 82 στη Γ’ Εθνική.

Ο Δημήτρης Καραδέμητρος, που θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας, έχει φορέσει τη φανέλα των ομάδων του Ολυμπιακού Βόλου, Ιωνικού, Εθνικού, Βίρεν Σαντάνσκι, ΠΑΕE Κερύνειας, Ατσαλένιου, Απόλλωνα Αθηνών, Κέρκυρας και Ερμιονίδας, ενώ το τέλος της αγωνιστικής σεζόν τον βρήκε να αγωνίζεται για τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης στον οποίο μετακόμισε τον Ιανουάριο του 2015 για 3η φορά στη καριέρα του.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά». Αντίστοιχα για τον Βιδάλη η ανακοίνωση ήταν η ακόλουθη: «Η Α.Ε. Κηφισιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βιδάλη Γεώργιου. Ο 28χρονος ακραίος αμυντικός (7 Οκτωβρίου 1987) ξεκίνησε από μικρή ηλικία το ποδόσφαιρο στη Διάνα Ηλιούπολης και το 2003 βρέθηκε στο ρόστερ του Πανιωνίου στην Α’ Εθνική, μετρώντας στη δεύτερη σεζόν του στους ‘‘κυανέρυθρους’’ μία συμμετοχή και ένα γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ακολούθησαν ο Φωστήρας, ο Εθνικός Πειραιώς, η Καλλιθέα, η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας (Κύπρος) και η Επισκοπή. Τη προηγούμενη αγωνιστική σεζόν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αγωνιζόταν στο Κισσαμικο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά». Αξίζει να σημειωθεί ότι η «πρώτη» της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (20/9) στις 19.00, στο Ζηρίνειο.