Βαθμολογία

Επιβεβαιώνει για Στόουνς ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Τσέλσι να έχει κινηθεί για την απόκτηση του Τζον Στόουνς αλλά και αυτά που ισχυριζόντουσαν πως οι «μπλε» θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση μετά την αρνητική απάντηση που εισέπραξαν.

Οι πρωταθλητές φημολογείται πως προσέφεραν στην Έβερτον 20 εκ. λίρες για τον φέρελπι κεντρικό αμυντικό, καθώς επίσης πως δεν θα παρατήσουν το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν με περισσότερα χρήματα.

«Μας είπαν ότι δεν αποδέχονται την προσφορά μας. Δεν είπαν ότι δεν δέχονται γενικά προσφορές. Όσο δεν το κάνουν αυτό μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου μπορούμε να βελτιώσουμε την πρότασή μας. Είτε με ένα εκατομμύριο, είτε με δέκα.

Εάν μια μέρα ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ή ο πρόεδρός τους πει ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση ή ότι δεν δέχονται καμία πρόταση τότε θα αποσυρθούμε. Είναι ξεκάθαρο πως δεν αρνούμαστε ότι κινηθήκαμε για τον Στόουνς. Σημαίνει ότι προσπαθούμε να αγοράσουμε» σχολίασε για το θέμα ο Μουρίνιο. Εικάζεται πως οι «μπλε» θα ανεβάσουν την προσφορά τους στα 26 εκ. λίρες εντός της ερχόμενης εβδομάδας.