Βαθμολογία

Κοντά στην Σίτι ο Ρόμπερτς

Μια ακόμη επένδυση για το μέλλον με ακόμη έναν Άγγλο ποδοσφαιριστή θέλει να κάνει η Μάντσεστερ Σίτι, που βρίσκεται σε συζητήσεις με την Φούλαμ για την απόκτηση του Πάτρικ Ρόμπερτς και αναμένεται να κλείσει την συμφωνία. Ο 18χρονος κατέθεσε αίτημα μεταγραφής κάτι που επιβεβαίωσε ο προπονητής του, Κιτ Σίμονς, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει. Ζήτησε μεταγραφή και πλέον έχει μόλις έναν χρόνο ακόμη στο συμβόλαιό του. Θέλουμε να κρατήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας και να χτίσουμε για το μέλλον, αλλά έρχεται ένα σημείο που αυτό γίνεται δύσκολο και που πρέπει να κάνεις αυτό που είναι σωστό για τον σύλλογο.

Μπορούμε να πούμε ότι το θέμα προχωράει. Βρίσκεται σε σοβαρές συζητήσεις και πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει. Είναι κρίμα που χάνουμε ένα από τα πιο σπουδαία ταλέντα μας, αλλά προσωπικά θέλω να έχω δίπλα μου άτομα που διψούν να αγωνιστούν για τον σύλλογο. Κάναμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε και του ευχόμαστε καλή τύχη αν πρόκειται να ολοκληρώσει την μεταγραφή. Θα συνεχίσουμε, είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος που έχει πολλούς καλούς παίκτες».