Βαθμολογία

Στα 150 εκ. η ρήτρα του Πέδρο

Δύσκολα θα μεταγραφεί σε κάποια άλλη ομάδα το φετινό καλοκαίρι ο Πέδρο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της «Marca», η ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του Ισπανού παραμένει στα 150 εκ. ευρώ και δίχως να πέσει στα 30 εκ., όπως ανέφεραν ποικίλα δημοσιεύματα. Ένα ποσό που αγγίζει τα 150 εκ. ευρώ θα πρέπει να δώσει στη Μπαρτσελόνα η Τσέλσι, αν επιθυμεί να κάνει δικό της τον Πέδρο.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ανέφεραν πως παράλληλα με την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τους «μπλαουγκράνα», η ρήτρα του έπεσε από τα 150 εκ. ευρώ, μόλις στα 30 εκ..

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν υφίσταται, τουλάχιστον για φέτος. Συγκεκριμένα, η «Marca» αποκαλύπτει πως η ρήτρα του παίκτη παραμένει η ίδια για το τρέχων καλοκαίρι, ωστόσο σε περίπτωση που τη νέα σεζόν παίξει σε λιγότερα από το 60% των συνολικών παιχνιδιών της «Μπάρτσα», τότε αυτόματα το ποσό με το οποίο θα μπορεί να αποχωρήσει θα πέσει στα 30 εκ. ευρώ.

Τόσο η Τσέλσι λοιπόν, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ενδιαφέρονται για τον παίκτη, μάλλον θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι το επόμενο καλοκαίρι αν επιθυμούν ακόμα να αποκτήσουν τον Πέδρο.