Βαθμολογία

Υπέγραψε ο Τζέκος

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του Δήμου Τζέκο στον ΟΦΗ. Ο 28χρονος επιθετικός, ο οποίος είχε συμφωνήσει προφορικά με τους Κρητικούς, υπέγραψε το Σάββατο (18/7) το νέο του συμβόλαιο και στη συνέχεια ανακοινώθηκε από τη διοίκηση.

Έπειτα από συνάντηση που είχε με τον επικεφαλή της ομάδας επιχειρηματιών του ΟΦΗ Αντύπα Σηφάκη και τον γενικό αρχηγό Γιάννη Πολεμαρχάκη, ο Τζέκος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο του Ηρακλείου.

Έτσι, μετά τους Περογαμβράκη, Φαμπίνιο, Φραγκουλάκη, Μπολάκη, Δαμιανάκη, Φαζό, Κοιλιάρα και Ραπτάκη, ο έμπειρος άσος έγινε η 9η μεταγραφή των «ασπρόμαυρων» και άμεσα αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ του Μουράτ Σεροπιάν, ο οποίος τον είχε ζητήσει στην ομάδα.

«Eίναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που θα φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ. Είμαι μια ιστορική ομάδα, που θέλει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, εκεί που αξίζει να βρίσκεται, δηλαδή στην Σούπερ Λίγκ. Ηρθα για να βοηθήσω και εγώ σε αυτό το στόχο. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή, γιατί βλέπω ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν όραμα για αυτήν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υψηλόσωμος φορ μετά την επίτευξη της συμφωνίας.