Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Κουρτέλη ο Πύρασος

Στις τάξεις του ενέταξε ο Πύρασος και τον Βίκτωρα Κουρτέλη. Ο 21χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος αναδείχθηκε από τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας, αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στον ΓΣ Αλμυρό και κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση των ανθρώπων της ομάδας της Νέας Αγχιάλου, που κινήθηκαν για την απόκτηση του.

Ο Κουρτέλης, που αποτελεί και επίσημα το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Πύρασου μετά τους Μπόρα, Σαμαρά και Σπύρου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία που πίστεψαν σε εμένα και μου δίνουν την ευκαιρία τόσο να αγωνιστώ στη Γ” Εθνική όσο και να είμαι μέλος μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Πύρασος που την τελευταία δεκαετία έχει γράψει τη δική του ιστορία στο μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο και το εκπροσωπεί επάξια στις εθνικές κατηγορίες. Ξέρω ότι έχω έρθει σε μια ομάδα με αυξημένες απαιτήσεις, αλλά είμαι εδώ για να δουλέψω και να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», ενώ η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πύρασος το Σάββατο (18/7) ανέφερε:

«Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει την απόκτηση του Βίκτωρα Κουρτέλη. Γεννημένος το 1994, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Ξεκίνησε από τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας και την τελευταία διετία έπαιξε με επιτυχία στον ΓΣ Αλμυρού».

Στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (17/7) η πρώτη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, με το σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές να δίνουν το «παρών».

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Θοδωρής Στάμος τόνισε στην ομιλία του: «Ξεκινάμε όλοι μαζί μια νέα προσπάθεια ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής. Οι παλιότεροι το γνωρίζουν και οι νέοι θα το μάθουν πως η ομάδα μας στηρίζεται σε υγιείς βάσεις, αποτελεί προϊόν μεθοδικής δουλειάς πολλών ετών και είναι σημαντικό να είμαστε ενωμένοι καθ” όλη τη διάρκεια της σεζόν. Στα αγωνιστικά ζητήματα, υπεύθυνοι είναι οι προπονητές. Εύχομαι η νέα σεζόν να μην έχει σοβαρούς τραυματισμούς».

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Μόσδρομος σημείωσε: «Ο Πύρασος όλα αυτά τα χρόνια βασίζεται στο οικογενειακό κλίμα που έχει. Η επιτυχία ξεκινάει από τα αποδυτήρια. Για ακόμη ένα καλοκαίρι, επιλέξαμε να στηριχθούμε σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από το νομό Μαγνησίας. Πιστεύουμε στο ταλέντο σας. Είναι στο χέρι σας να δουλέψετε και να αναδειχθείτε από την ομάδα μας σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οι προπονητές είναι αυτοί που σας επέλεξαν και θα σας δώσουν ευκαιρίες ώστε να παίξετε και να δείξετε τι αξίζετε».

Ο προπονητής Στέφανος Ξηρόφωτος επισήμανε: «Η ομάδα πέρυσι είχε μια πολύ καλή σεζόν και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια. Όλοι είμαστε πολύ φιλόδοξοι. Αγωνίζεστε στον Πύρασο και πρέπει να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών και των απαιτήσεων της ομάδας. Θεωρούμε ότι έχουμε το καλύτερο υλικό και θέλω από εσάς να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και είμαι σίγουρος ότι και εσείς θα βοηθήσετε την ομάδα. Μας περιμένει σκληρή δουλειά, αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τη Δευτέρα (20/7) στις 18.00 έχει προγραμματιστεί ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση της ομάδας.