Βαθμολογία

Κουτίνας: «Πλήρεις για το καλύτερο στη Β’ Εθνική»

Μόνο ικανοποιημένος δηλώνει ο Σάκης Κουτίνας, για την ένταξή του στο ρόστερ της ΑΕΛ, καθώς αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή των «βυσσινί» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και τη Β' Εθνική Κατηγορία, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες.

«Ξέρω που έρχομαι και ποιες είναι οι απαιτήσεις μιας ομάδας όπως είναι η ΑΕΛ, που θα πάρει μέρος σε ιδιαίτερα δυνατό πρωτάθλημα όπως αυτό της Β' Εθνικής» αναφέρει ο Κουτίνας, μετά την συμφωνία του εδώ και λίγες εβδομάδες με τη διοίκηση του συλλόγου.

Επίσης συμπληρώνει: «Ξέρω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας, με τον πήχη να βρίσκεται φυσικά ψηλά. Η ομάδα έχει μία σπουδαία δυναμική. Έχει εξάλλου παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά στο παρκέ, κάτι που φάνηκε και στο περσινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Θεωρώ ότι θα παρουσιάσουμε ένα πλήρες και άκρως ανταγωνιστικό σύνολο τη νέα χρονιά».

Ο Σάκης Κουτίνας γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου 1987 στον Βόλο, και με ύψος 1,95 μ. αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3». Τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου, από το 2000 έως και το 2013 (από τη Γ' έως και την Α2 Εθνική Κατηγορία) καθώς και στους Ίκαρους Σερρών τη χρονιά 2013-2014 στην Α2 Εθνική. Tην τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας, ως παίκτης των Τιτάνων Παλαμά, όντας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας.