Βαθμολογία

Ο Δημήτρης Πρίφτης επιστρέφει στην ΑΕΛ!

Μετά την απόκτηση του Ξενοδόχοβ η ΑΕΛ είναι μια ανάσα από την ανακοίνωση ενός ακόμη τερματοφύλακα! Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr ο Δημήτρης Πρίφτης επιστρέφει στην ΑΕΛ!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μετά από δύο χρόνια πετυχημένης παρουσίας στον Τύρναβο ο εν λόγω κίπερ επιστρέφει στην «Βασίλισσα» με στόχο να την βοηθήσει στο νέο πρωτάθλημα! Ο Πρίφτης είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας που έπαιξε γεμάτες χρονιές τα τελευταία δύο χρόνια και σίγουρα έχει αποκτήσει σημαντικές παραστάσεις στο επίπεδο της Β’ Εθνικής.

Ο Δημήτρης Πρίφτης γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1991, ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Φαλάνη για να ακολουθήσει ο Απόλλωνας Λάρισας και στη συνέχεια η ομάδα Νέων της ΑΕΛ. Ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων U-20 της ΑΕΛ την τριετία (2007-2010) και έγινε επαγγελματίας το καλοκαίρι του 2010, ενώ έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα με το Φωκικό στις 23/05/2012.

Είχε δοθεί δανεικός από την ΑΕΛ στην Α.Ε. Πάφου το Φεβρουάριο του 2013, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Κύπρου και επέστρεψε στη πόλη της Λάρισας, ενώ ακολούθησε ο Τύρναβος για δύο γεμάτες χρονιές.

Τέλος να αναφέρουμε πως θετική εικόνα είχαν για τον Πρίφτη ο Κώστας Κατσάρας, ο Κώστας Μαντζιώκας και ο Βαγγέλης Τσότσας που τον γνώρισαν καλά!