Βαθμολογία

«Γαλάζιο τρένο» ο Απόλλων Λάρισας!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΟ – ΚΟΥΡΔΗ

Ο Απόλλωνας Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Κούρο από τον Αμπελωνιακό. Ο Κούρο (γεννηθείς 25/09/83) φημίζεται για την άρτια τεχνική του κατάρτιση αλλά και για την δυναμική του παρουσία, στους αγωνιστικούς χώρους και έρχεται να προσθέσει με την εμπειρία του, ένα ακόμη «κομμάτι» του αγωνιστικού παζλ της ομάδας μας.

Η διοίκηση του Απόλλωνα καλωσορίζει τον Νίκο στις τάξεις της και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την «κυανόλευκη» φανέλα και να είναι γερός

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας στα πλαίσια της ενίσχυσης της ομάδας, ήρθε σε συμφωνία και ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Αναστάσιου Κουρδή.

Ο Κουρδής (01/02/79) είναι γνωστός στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Λάρισας για τις ικανότητες του, αλλά και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Προέρχεται από την ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου όπου και αγωνίσθηκε μαζί της, την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε στην Α” ΕΠΣΛ και η διοίκηση του Απόλλωνα τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και να συμβάλει σε πολλές νίκες για την ομάδα μας