Βαθμολογία

«Ερυθρόλευκος» και ο Γούτας

Η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου συνεχίζεται αδιάλειπτα στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να επισημοποιούν το απόγευμα της Παρασκευής (17/7) την απόκτηση και του Δημήτρη Γούτα.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα είχαν βρει σε όλα τις τελευταίες ημέρες τόσο με την Ξάνθη όσο και με τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό κι έτσι το ντιλ ολοκληρώθηκε και με τη... βούλα.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γούτα», αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση των πρωταθλητών, ενώ ο νεαρός στόπερ δεν κρύβει τη χαρά του για την ένταξή του στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Γούτας ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν, αλλά και για να κάνω χαρούμενο τον κόσμο της νέας μου ομάδας. Ανυπομονώ να βρεθώ δίπλα στους συμπαίκτες μου και να αρχίσω τη δουλειά, ώστε να είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα ό,τι μπορώ για να πετύχει τον στόχο της, ο οποίος είναι πάντοτε η κορυφή»