Βαθμολογία

Ραπτάκης και επίσημα στον ΟΦΗ

Παίκτης του ΟΦΗ και με τη βούλα είναι ο Δημήτρης Ραπτάκης, καθώς οι Ηρακλειώτες επισημοποίησαν την απόκτηση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού το μεσημέρι της Παρασκευής (17/7).

Είχε προηγηθεί η συνάντηση του Κρητικού στόπερ με τον επικεφαλής της ομάδας των επιχειρηματιών του ΟΦΗ Αντύπα Σηφάκη, με τις δύο πλευρές να οριστικοποιούν το ντιλ και τον Ραπτάκη να τίθεται στη διάθεση του Μουράτ Σεροπάν.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ένας ακόμη Κρητικός ποδοσφαιριστής προστέθηκε στο δυναμικό του ΟΦΗ και θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στην Γ Εθνική. Ο λόγος για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Ραπτάκη, ο οποίος συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του Γιάννη Μπιτζίδη, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, μετά από συνάντηση που είχε την Παρασκευή (17/7) το πρωί με τον επικεφαλής της ομάδας των επιχειρηματιών του ΟΦΗ Αντύπα Σηφάκη. Ο Δημήτρης Ραπτάκης έχει καταγωγή από τη Βιάννο και έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε Ολυμπιακό Χερσονήσου, Πλατανιά, Γιούχτα, ΑΟΧανιά, Λάρισα, Κέρκυρα και Ηρακλή Ψαχνών. Η εμπειρία του σε όλες τις κατηγορίες, αλλά και κρητική του καταγωγή, ήταν τα βασικά στοιχεία της ένταξης του στον ΟΦΗ μετά από εισήγηση του προπονητή του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν.

Πρέπει να γνωρίζετε για τον Δημήτρη Ραπτάκη

Ο Δημήτρης Ραπτάκης γεννήθηκε στις 20-1-1988. Η καταγωγή του είναι από την Βιάννο και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πατούχα. Εχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ολυμπιακό Χερσονήσου (Περιφερειακό και Γ Εθνική), Πλατανιά (Περιφερειακό, Β' Εθνική), Γιούχτα (Περιφερειακό), ΑΟ Χανιά (Γ' Εθνική), Λάρισα (Β' Εθνική), Κέρκυρα (Β' Εθνική) και Ηρακλή Ψαχνών (Β' Εθνική)».

Από την πλευρά του, ο Ραπτάκης ανέφερε σε δηλώσεις του ότι με τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ υλοποίησε ένα παιδικό του όνειρο. «Είμαι πολύ χαρούμενος που έκλεισε η συμφωνία. Το ήθελα από μικρό παιδί να παίξω στον ΟΦΗ. Έγινε τώρα να φορέσω τη φανέλα της ομάδας. Με το που έγινε η πρόταση δεν σκέφτηκα τίποτε άλλο. Τώρα μας περιμένει μόνο δουλειά. Να γίνουμε ομάδα και ο ΟΦΗ σε δύο χρόνια να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Ο πρόεδρος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που έχει όραμα όπως και εγώ να ανεβάσουμε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα και να δώσουμε χαρά τον κόσμο. Έχω κερδίσει δυο ανόδους στη Σούπερ Λιγκα στην καριέρα μου με τον Πλατανιά και την Κέρκυρα. Και η υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι ότι θα κάνω τα πάντα ώστε να τα καταφέρω και τρίτη φορά με τον ΟΦΗ», είπε ο 27χρονος ποδοσφαιριστής.