Βαθμολογία

Επιστροφή Γέσιτς στον Αγροτικό!

Στην ομάδα για την οποία πρωτοήρθε στην Ελλάδα, τον Αγροτικό Αστέρα, επέστρεψε ο Ιβάν Γέσιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο στους ''σταχυοφόρους'' και ανακοινώθηκε η απόκτησή του. «Νιώθω σαν να επέστρεψα σπίτι μου. Σαν να μην έφυγα πότε από εδώ. Δεν είμαι άνθρωπος που λέει μεγάλες κουβέντες για να γίνει συμπαθής. Ειλικρινά νιώθω ότι επέστρεψα στην οικογένεια μου. Συνάντησα ξανά φίλους που αγαπώ. Έκπληξη μου έχουν κάνει και τα νέα πρόσωπα στο σύλλογο, γιατί βλέπω ότι έχουν επιφέρει θετικές αλλαγές» ανέφερε ο 34χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός εξήγησε ότι η επιλογή του δεν ήταν μόνο συναισθηματική: «Είχα ακούσει ότι η ομάδα έχει ανεβεί επίπεδο με πρόεδρο τον κ. Θεοδωρίδη και ότι θέλει διαρκώς να προοδεύει. Όντως, από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου εδώ, διαπίστωσα ότι πολλά πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Ότι έχω δει μέχρι τώρα με έχει εντυπωσιάσει. Ο Αγροτικός Αστέρας στο μυαλό μου είναι μία οικογένεια και πιστεύω ότι έχει εξελιχθεί και έχει γίνει πιο δυνατή».

Καταλήγοντας ανέφερε πως μπορεί να είναι σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία, αλλά νιώθει ότι μπορεί να προσφέρει: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές με την απόδοσή μας σε κάθε παιχνίδι, κάθε φορά που φοράμε τη φανέλα, πρέπει να κερδίσουμε την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Θέλω να προσφέρω στην ομάδα περισσότερα από ποτέ. Νιώθω σαν έφηβος, γεμάτος ενέργεια και διάθεση για νίκες και επιτυχίες. Ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να προσφέρω».

Ο Γέσιτς αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα από τον Ιανουάριο του 2009 έως το καλοκαίρι του 2011. Έπαιξε σε 38 παιχνίδια πρωταθλήματος και σημείωσε 6 τέρματα. Ακολούθως φόρεσε τη φανέλα των Πανσερραϊκού, Ηρακλή Ψαχνών, Νίκης Βόλου και Αχαρναϊκού.