Βαθμολογία

Πήρε τη σκυτάλη ο Καλοπήτας

Η παραίτηση του Ιβάν Νεντέλκοβιτς μπορεί να ξάφνιασε τους ανθρώπους της Τριγλίας Ραφήνας, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» κινήθηκαν γρήγορα για την αναπλήρωση του κενού που άφησε ο Σέρβος τεχνικός στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ηλίας Καλοπήτας έδωσε τα χέρια με τον Βαγγέλη Σολδάτο και θα είναι αυτός που θα αναλάβει να οδηγήσει την Τριγλία στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο έμπειρος προπονητής είχε εργαστεί παλαιότερα στον Πανθρακικό ως βοηθός και στη συνέχεια ως πρώτος στους Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ, Αθηναϊκό, Άλιμο, που είχε καταφέρει πρόπερσι να ανεβάσει στη Β’ Εθνική και Ιωνικό Νικαίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την πρόσληψη του Ηλία Καλοπήτα ως προπονητή της ανδρικής ομάδας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του. Ο Ηλίας Καλοπήτας, ο οποίος είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πλούσιο παλμαρέ, καθώς έχει εργασθεί ως βοηθός προπονητής στον Πανθρακικό και σαν πρώτος προπονητής σε Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ, Αθηναϊκό, Τράχωνες και Ιωνικό Νικαίας».