Βαθμολογία

Ρότζερς: «Με τον Στέρλινγκ μιλούσαμε ακόμη και χθες»

Ο Μπρένταν Ρότζερς διέψευσε με τον πιο εμφατικό τρόπο τα σενάρια που τον θέλουν τσακωμένο με τον Ραχίμ Στέρλινγκ εξαιτίας της μετακίνησής του στην Μάντσεστερ Σίτι και της γενικότερης συμπεριφοράς του, ενώ παράλληλα τόνισε πως η Λίβερπουλ μπορεί ακόμη να προσελκύσει μεγάλα ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου.

«Οι ποδοσφαιριστές πάντα θα θέλουν να έρχονται στην Λίβερπουλ. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο και με την τωρινή κατάσταση στην αγορά οι παίκτες πάντα θα φεύγουν. Δυστυχώς είναι κάτι που πρέπει να αποδεχθούμε. Πρέπει να παλέψουμε.

Από την στιγμή που κάνεις τα πάντα για να κρατήσεις έναν παίκτη, έχεις εξαντλήσει κάθε πιθανότητα. Εάν αποφασίσει να φύγει τον ευχαριστείς για όσα έχει προσφέρει και κοιτάς να βρεις αντικαταστάτη του που θα αναπτύξει και θα βελτιώσει την ομάδα.

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως η Λίβερπουλ έχει μια τεράστια δυναμική ως σύλλογος. Η δοκιμασία για εμάς είναι να επιστρέψουμε ανάμεσα στα κορυφαία κλαμπ της κατηγορίας» ανέφερε αρχικά και προσέθεσε:

«Υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα για εμένα και για 'κείνον, πως δεν μιλάμε, πως έχουμε έρθει σε ρήξη, αλλά δεν αληθεύουν. Μιλάμε για ένα παιδί που έβαλα στην ομάδα σε ηλικία 17 ετών. Ένα σπουδαίο ταλέντο. Από αυτή την οπτική δουλέψαμε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο. Υπήρχαν πολλές ιστορίες μέχρι να τελειώσει το τέλος, αλλά το θέμα έχει λήξει πλέον.

Χθες στέλναμε μηνύματα ο ένας στον άλλο. Η επικοινωνία μας είναι μια χαρά. Είχαμε μια μεγάλη κουβέντα για το ταξίδι του πριν φύγει από το γραφείο την Κυριακή. Σκέφτηκα πως με το που να γυρίσουμε θα έχει φύγει. Ήταν ένας εξαιρετικός νέος για μένα. Ήρθε από τη μικρή ομάδα και πλέον είναι ένας ολοκληρωμένος διεθνής. Τώρα είναι παίκτης της Σίτι και καλύτερα θα ήταν να επικεντρωθούμε στους παίκτες που έχουμε εδώ».