Βαθμολογία

Κι επισήμα Γιαννούλης διετίας στον Αστέρα

Κάποια διαδικαστικά θέματα δεν είχαν επιτρέψει την ανακοίνωση της μεταγραφής του, αλλά αυτό έγινε τελικά την Πέμπτη (16/7). Ο Κώστας Γιαννούλης είναι και με τη βούλα παίκτης του Αστέρα, με την ομάδα της Τρίπολης να ανακοινώνει ότι ο 27χρονος μπακ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο Γιαννούλης, που έτσι κι αλλιώς συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία στην Ολλανδία, θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 18.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Γιαννούλη, ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα φορά την κιτρινομπλέ φανέλα!

Ο Έλληνας αμυντικός (αριστερό μπακ), γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου 1987, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2017 και επέλεξε το νούμερο "18"».

Στις πρώτες του επίσημες δηλώσεις, ο έμπειρος μπακ έθεσε ψηλά τον πήχη, τονίζοντας ότι στόχος του είναι ένας τίτλος, καθώς και η επιστροφή του στην Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Χαίρομαι που ανήκω πλέον στην  οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου, η ομάδα έχει όλα όσα χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής και είμαι σίγουρος πως έκανα το σωστό. Θα τα δώσω όλα για να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην υπέρβαση που θέλουμε να κάνουμε για έναν τίτλο και για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Θα είναι μία τεράστια επιτυχία. Αν καταφέρω να δείξω όσα μπορώ θα είναι μία ευκαιρία για εμένα ώστε να ανοίξει και πάλι η πόρτα της Εθνικής. 

Διάλεξα το 18 γιατί το έχω ως γούρι. Όποτε είναι ελεύθερο το επιλέγω και πιστεύω πως θα μου πάει καλά. Ελπίζω ο κόσμος να μας στηρίξει και να έρχεται σε κάθε παιχνίδι. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και τον χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο φέτος για να κάνουμε την υπέρβαση»