Βαθμολογία

Ανακοίνωσε και Κοιλιάρα ο ΟΦΗ

Η κρητική ομάδα συνεχίζει την ενίσχυσή της εν όψει της νέας σεζόν που θα τη βρει στη Γ’ Εθνική και την Πέμπτη (16/7) ανακοίνωσε άλλη μία μεταγραφή, αυτή του Γιάννη Κοιλιάρα.

Ο Μουράτ Σεροπιάν είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον 27χρονο αμυντικό κι επιθυμούσε να τον έχει ξανά υπό τις οδηγίες του μετά τη συνεργασία τους στην Παναχαϊκή.

Η προοπτική αυτή της συνύπαρξης ικανοποίησε και τον Κοιλιάρα, που, όπως είπε χαρακτηριστικά, «από τη στιγμή που δέχθηκα την πρόταση δεν το σκέφτηκα καν».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι κομμάτι του ΟΦΗ. Από τη στιγμή που δέχθηκα την πρόταση δεν το σκέφτηκα καν. Ξέρουμε όλοι ότι ο ΟΦΗ δεν αξίζει να παίζει σε αυτές τις κατηγορίες. Ο ΟΦΗ είναι περαστικός από αυτές τις κατηγορίες και θέλω να βοηθήσω και εγώ στην προσπάθεια αυτή», είπε αρχικά, ενώ αναφορικά με την παρουσία του Σεροπιάν, σχολίασε:

«Για μένα σημαντικό η παρουσία του προπονητή, είχαμε συνεργαστεί στην Παναχαική. Είναι ένας πρόσθετος και σημαντικός λόγος που ήθελα πολύ να συμμετάσχω στην προσπάθεια του ΟΦΗ».

Τέλος, μιλώντας για τον κόσμο της ομάδας είπε ότι «αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 100% στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της και να μπορέσει να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό όπου οι παίκτες από την Κρήτη, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιλογών της ομάδας, που δημιουργείται για τη νέα χρονιά στην Γ Εθνική.

Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός και μέσος Γιάννης Κοιλιάρας, είναι από τις βασικές επιλογές του προπονητή του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν, καθώς γνωρίζει τον παίκτη από την κοινή τους θητεία στην Παναχαική. Η μεταγραφή του Κοιλιάρα ανακοινώθηκε και επίσημα την Πέμπτη (16/7) και προστίθεται και αυτή σε εκείνες που έχουν ήδη γίνει στον ΟΦΗ (Περογαμβράκης, Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Μπολάκης, Δαμιανάκης,Φαζός)».