Βαθμολογία

Τέσσερα «διαζύγια» στον Αγροτικό Αστέρα

Το ξεκαθάρισμα του έμψυχου δυναμικού έχει βρεθεί στο προσκήνιο από τον Παναγιώτη Διλμπέρη και τη διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα τις τελευταίες μέρες.

Ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει τον προγραμματισμό και την Πέμπτη (16/7) ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με τέσσερις παίκτες, που δεν συμπεριλαμβανόντουσαν στα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο της Β’ Εθνικής.

Ο λόγος για τους Σάββα Ταταρίδη, Θάνο Αθανασιάδη, Νίκο Κουρέλλα και Σάββα Καρυπιάδη, τα συμβόλαια των οποίων δεν θα ανανεωθούν και ως εκ τούτου θα πρέπει να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Αναλυτικά: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της με τους Σάββα Ταταρίδη, Θάνο Αθανασιάδη, Νίκο Κουρέλλα και Σάββα Καρυπιάδη ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015 - 2016.

Στους τέσσερις ποδοσφαιριστές ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Ειδικής μνείας αξίζουν οι Θάνος Αθανασιάδης και Σάββας Ταταρίδης (στη φωτογραφία), για τη μακροχρόνια προσφορά τους στην ομάδα.

Ο Αγροτικός Αστέρας θα εκτιμά πάντα το ήθος και τον επαγγελματισμό τους. Τους ευχόμαστε καλή τύχη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».